Lányok, nektek epilálás után mennyi ideig marad sima a lábatok?
Figyelt kérdés
2010. jún. 19. 13:41
1/5 anonim válasza:
2 hét után már mindenhol viszket, mert nehezen tud kinőni a szőr.Én meg ugye elég csúnyán kivakarom.Ilyenkor jön a hosszú nadrág amíg el nem múlik.
5/5 anonim válasza:
4 napig. De ki szoktam húzni, hogy csak hetente epiláljak.
Egyébként nekem jó az epilátorom, nem töri a szálakat, kitépi rendesen. Gyantával se tartósabb nálam.
+ tudom, hogy nem egyszerre nőnek a szőrszálak, de nekem 4 nap után már szinte az összes szőr kinőtt, szóval mindegy.
Én nem tudom másnak hogy bírja 4 hétig, nekem a 4. nap már nagyon szúrós és ronda.
Hónaljról pedig ne is beszéljünk, van amikor este megcsinálom és másnap estére már borostás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!