Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogy kell kinyitni a balea...

Hogy kell kinyitni a balea hajat a hőtől védő sprétetejét?

Figyelt kérdés

Eskü nem értem. Rajta van az open meg egy háromszog aminek a csúcsa felfele áll, de akármit feszegetek, nem nyílik. Úgy nez ki montha egy kb fél cm magas müanyag gatolná meg a spré tetejének a lenyomását, de eselytelennek látom hogy egy felpoccintéssel eltudjam törni. Feszegetéssel sem megy.

Tudom, tobbet ésszel mint erővel, de fontolora vettem hogy neki essek egy késsel is, de még egy kicsit jatszok vele.

(Minek irom ki ha megoldom késsel?: 3 ilyen flakonom van es a fél cm műanyag az fél cm műanyag. Nem egyszerü elvágni sem)

2018. júl. 23. 17:23
 1/1 anonim ***** válasza:
Szia! Én is letörtem, sehogy máshogy nem tudtam kinyitni :-S elég hülye megoldás, de a spray jó, nekem anti-frizz van a szöszös hajamra. :)
2018. júl. 25. 13:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!