Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Nagyon hullik a hajam több...

Nagyon hullik a hajam több hónapja, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Sosem volt vastag szálú hajam vékony volt mindig is de azért több volt aránylag.Ősszel tapasztaltam hogy jobban hullik a hajam a kelleténél főleg amikor hajat szárítottam, betudtam a sima őszi hajhullásnak így vettem a dm saját márkás hajvitaminjából meg vasat szedtem- valamennyire mérésekelte, de a tablettától felkerült rám plusz kiló és csak babahajam nőtt mást nem tapasztaltam. Aztán miután abbahagytam ezek a babahajak le is koptak. Aztán úgy március fele jobban beindultt a hullás, beletúrtam csomókba jött ki- minden honnan hullik, tehát sehol se látszik kopasz folt de a tömege a felére csökkent, vállig érőre leis vágattam, de még így is kevéskének hat. ismerőseimnek meg nem tűnik fel, de én érzem pl ha összefogom h a lófarkam is tök kevés. Így kb már kontyba hordom.. de régebben mellig érő hajam volt szerettem is kiengedve hordani de mostanra már szégyellem így felkötöm de mivel ilyen az állapota egyzerűen az önbizalmamból is vesztettem a barátom előtt is szégyellem, és nem érzem nőiesnek magam.. pl heti egyszer porszívózom és anyukám üritette a porzsákot mondtah egy ó nagy gombócot tudott összeszedni és csodálja ha egy hét alatt ennyi kihullik h van még. Elmentem vérvételre, egy picit vagyok csak vashiányos nem durván de már szedek hetek óta tablettát talán icipicit mérséklődött a dolog. (+ b vitaminozok is). Annyi volt még hogy a doki a pjazsmirigyembe látott zavart de mondta hogy inkább túlműködésem lehetett ami kezd helyre állni de annak nem lenne hullás a tünete. Így majd meg kéne ismételni a vérvételt pár hónap múlva. Plusz a menszeszem is ingadozik nemtom hogy hormonális oka lehet-e.. de majd elmegyek nődokihoz. Mondta az orvos hogy a stressztől is lehet- vizsgái voltak + úgy nézett ki szakitunk a barátommal szóval lefogytam stresszeltem ideges voltam, de gyakran vagyok stresszes dolgokon és lehet ez is hozzátesz nem tom hogy hogy javíthatnék ezen. Aztán hasznáűltam alpecin sampont de az irritált így abbahagytam. Nem tudom hogy kihez forduljak mit tegyek? Vannak hajvitaminok de a dmes se vált be , kóstoljam végig mindet mi jön be? Van a bánfi hajszesz vargacseppek ki azt írja h bevált ki azt h nem.. de ennyi mindennel kisérletezni..hatékony módszer kéne tényleg valami bevált dolog hogy hogy tudnám visszadúsítani.A ricinus nem rossz ötlet de az olajos dolgok lehúzzák a hajszálakat és több jönne ki.Nagyon kétségbe vagyok esve mert itt is próbáltam nézni véleményeket de csomóan írják hogy nem jöttek rá a hajhullásának az okára, mindent kipróbált semmi sem hatott. Meg gondoltam hogy hajorvoshoz megyek de ezekről is írnak hideget meleget h a termékek amiket ajánlanak nem váltak be stb.. és ennyi pénzt kiadni :(

Tudnátok segíteni?

22L

2018. júl. 22. 11:47
 1/3 A kérdező kommentje:
hozzáteszem hogy néha vasalom de már több éve és eddig semmi ilyen nem volt , aránylag jól bírta ahajam csak töredezett de a tömege nem változott és else vékonyodott. 1 éve festettem be a szőkés barna hajam nagyon világos szőkére de az is már rég lenőtt
2018. júl. 22. 11:48
 2/3 anonim ***** válasza:
Menj el egy vérvételre, lehet vashiány, vagy valami gyulladás van a szervezetedben, ha ennyire nagy mértékben hullik.
2018. júl. 22. 12:20
 3/3 anonim ***** válasza:

Pajzsmiriggyel ha volt gond, akkor alaposabb vizsgálat kell!

TSH, T3, T4, antiTPO. Meg vérkép, meg vas.

Ne törődj bele! A pajzsmirigy megbetegedései nagyon sunyik, alattomosak. Kihathatnak az egész szervezet hormonjaira. A ciklusodra is.

2018. júl. 22. 12:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!