Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Miért szeret sok nő annyira...

Miért szeret sok nő annyira napozni?

Figyelt kérdés

Ok, hogy lesz az embernek napi pár óra napozás után, többszöri megismétlés alkalmával egy szép színe, de tiszta kínszenvedés annyit sínylődni a napon. Az egyik csaj ismerősöm az utóbbi időben akárhányszor kérdezem, hogy mit csinált ma, hát ő kifeküdt a napra.

Mi ebben a pláne?

2018. júl. 11. 15:42
 1/3 anonim ***** válasza:

Én is szeretek kint feküdni a napon. Szimplán nagyon jó érzés mikor süt rád a nap közbe fúj a szél esetleg ha van medence vagy a strandon a medence szélén feküdni közben simogat a víz is. Nagyon jó érzés.

Persze úgy kínszenvedés hogy 40 fokban szél nélkül kint sínylődni. De van akinek ez sem az.

2018. júl. 11. 15:46
 2/3 anonim ***** válasza:
47%
Én személy szerint nem szeretek napozni. Sokkal szebb a hófehér bőr, ezért tartózkodom is a Naptól.
2018. júl. 11. 16:38
 3/3 anonim ***** válasza:
Én már nem szeretek napozni. Inkább kirándulós lettem.
2018. júl. 11. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!