Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Miért gáz, ha egy fiúnak...

Miért gáz, ha egy fiúnak göndör a haja?

Figyelt kérdés
19 vagyok, eddig csak 1-2 velem egykorú lánytól hallottam,hogy jó, na meg az idősektól. Hagyom úgy jőni ahogy akar, szóval se formára se sehogy nem vágatom. Mindenki beszól, hogy mikrofon, puli és társai.. Tervezem hátközépig meg növeszteni és kipróbálni úgy milyen, most ha kihúzok 1 hajszálat kb az államig ér, amúgy hátul göndören már kb vállig. Miért nem szeretik az emberek ha valakinek göndör a haja? Kort légyszi írjatok, köszönöm a válaszokat!
2018. júl. 11. 05:47
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
73%
Nem gáz csak sok a hülye fiatal aki beszól. Idővel a legtöbb kinövi ezt.
2018. júl. 11. 06:12
 2/11 anonim ***** válasza:
58%
Nemgáz. Ismertem egy srácot tinikoromban, úgy nézett ki a hajával mint Demjén Rózsi. Fülig szerelmes voltam a srácba :D
2018. júl. 11. 07:45
 3/11 anonim ***** válasza:
84%
Vannak olyanok, akiken tetszik, de hosszú hajnál inkább az egyenes (fiúknál). Amúgy tényleg ezt nem kell személyes sértésnek venni, ez a fiatalon még elég gyakori. A legtöbben kinövik, de nekem felnőttek is szóltak már be, őket minősíti. Engem nem tud meghatni.
2018. júl. 11. 10:42
 4/11 anonim ***** válasza:
80%
Párommnak van egy francia-svájci kollégája, göndör hajú. Szerintem tök jóképű ezzel a hajjal. PErsze nem Demjén Rózsi-féle kócos igénytelenség van a fején, hanem rövidebbre nyírt, ápolt haj. :)
2018. júl. 11. 11:09
 5/11 anonim ***** válasza:
0%
Nem gáz, csak nem mindenkinek áll jól. Lehet, hogy ez a probléma, hogy neked ez a frizura nem áll jól és lehetne egy előnyösebbet is vágatni belőle. Persze, ettől ez még a te dolgod és neked kell, hogy tetszen, nem kellene beszólogatniuk sem stb., csak szerintem akár ez is lehet egy ok.
2018. júl. 11. 13:08
 6/11 anonim ***** válasza:
25%
Nagyon igénytelenül néz ki
2018. júl. 11. 14:41
 7/11 anonim ***** válasza:
79%
#6, ha nem mossa, akkor igen. Ha ápolja, akkor nem.
2018. júl. 11. 16:20
 8/11 A kérdező kommentje:
Hajamat mosom, ellentétben nem fésülöm, mert akkor nagyon rosszul áll, és csak elrontja a hajam. Se nem zsíros se semmi, csak nagyon drótszerű erős, kb 1 nappal a hajmosás után.
2018. júl. 11. 19:58
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Akkor próbáld meg, hogy nedvesen fésülöd. Szárazon viszont tényleg ne, mert attól jobban eltöredezik, úgy tudom. Próbálj ki esetleg valami hajápoló olajat, nekem segített, kicsit puhábbá teszi.
2018. júl. 11. 20:37
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Nekem pont, hogy a göndör hajú fiúk tetszenek, mondjuk ha nem túl hosszú, csak akkor.

19/L

2018. júl. 12. 12:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!