Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A magyar férfiak mikor lesznek...

A magyar férfiak mikor lesznek olyan igényesek az arcbőrükre/külsejükre mint az ázsiaiak?

Figyelt kérdés

Megyek Pesten és egy csomó ősember férfit látok mindenhol. És ezután miért csodálkoznak a férfiak, hogy a nők csak egy bizonyos kiválasztott csoportba tartozó férfiaka izgulnak? 10 férfiból jó, ha kettő tetszik a nőknek, míg 10 nőből öt minimum tetszik a férfiaknak. És ez nem azért van, mert a nők válogatósabbak, hanem mert egyszerűen a férfiak nem adnak annyira a külsejükre és elhanyagolják magukat.

A magyar férfiak még azt se tudják, hogy mi az a napvédő és 40 éves korukra úgy néznek ki a naptól, mintha deadpool meg gollam szerelemgyereke lennének. Pedig úgyis kinézhetnének 40 évesen, mint mondjuk Jared Leto.

Átlag ázsiai férfi:

https://www.youtube.com/watch?v=irfKChngQXo

2018. júl. 7. 18:35
1 2 3 4 5
 31/42 A kérdező kommentje:
Ez nem férfigyűlölet, hanem racionalitás. Nőként én nem pofázok bele a borotválkozási szokásaitokba, mert belátom, hogy nem értek hozzá jobban, mint a férfiak. Erre jössz te, aki szégyenérzet nélkül végrehajtod ezt.
2018. júl. 7. 20:44
 32/42 anonim ***** válasza:
84%

Öhm... Az egész kérdésed egy belepofázás a férfiak igényességével kapcsolatban... :D

Persze, hogy szégyenérzet nélkül írtam. Mit kéne azon szégyellnem, hogy mit mondtak nekem a nők?

2018. júl. 7. 21:13
 33/42 A kérdező kommentje:
Jaj istenem, de buta vagy. Tényleg nem érzed a különbséget? Ez nem belepofázás a férfiak dolgába, csak a nők vágyainak kommunikálása. Bármennyire hihetetlen, de a nőknél is elvárás, hogy ápolt legyen a férfi és ez alapján válogatnak.
2018. júl. 7. 21:18
 34/42 anonim ***** válasza:
61%

Nem vagyok buta azért, mert ismét elfogytak az érveid és újra csak személyeskedésre futotta.

A férfiak vágyainak kommunikálása meg az, hogy gáz a partiszemöldök.

Bármennyire hihetetlen, de a férfiaknál is elvárás, hogy ápolt legyen a nő és ez alapján válogatnak.

Mondjuk, vicces, hogy jössz az igényességgel, erre férfiként képben vagyok még a sminkkel kapcsolatban is, erre megkapom, hogy én minek pofázok bele... Mégis miről szeretnél akkor beszélni?

2018. júl. 7. 21:29
 35/42 anonim ***** válasza:
42%

abból az okból lehet, hogy a nők többnyire a külsejükön kívül mással nem tudnak kitűnni.

Ha nekem is annyi időm lenne eltudnék járni konditerembe, de a karrierem miatt ez nem lehet. Dolgozom, mellette tanulok is, élek is. Az alap higiénia nálam megvan, de ne várd el, hogy manikűrhöz járjak meg szoliba. Van egy határ amikor még a férfi férfinak nevezhető, de ha átesik a ponton már melegnek nézhetik.

kíváncsi volnék te hogy nézel ki. :) Persze az is általános, hogy manapság minden magyar lány beképzelt.

Ettől függetlenül sok sikert kívánok egy kenbaba kaliberű sráchoz akinek hasonló értékrendje van, mint neked.

2018. júl. 8. 10:34
 36/42 anonim ***** válasza:
96%

Először is tisztázzuk, hogy nem egész Ázsiáról beszélünk, hanem csak Kelet-Ázsiáról. Mert piszok nagy a különbség egy iraki és egy kínai között, nem? (Megsúgom, hogy mindkettő ázsiai ).

Külföldön élek, több kínai, dél- koreai és japán férfi barátom is van. Egyik sem csinálja azt, amit a videón ez az úriember.

Rajtuk alig nő szőr, de tényleg, a karjaikon, lábaikon, mellkasukon, de még az arcukon is alig van szőr. Egyik dél-koreai barátomat megkértem, hogy növesszen már szakállat, mert érdekelt hogy nézne ki vele és kb. 1 hónap után lett egy nagyon ritka, pehelyszerű valami az arcán. Azért ez hatalmas előny egy magyar férfival szemben, akin rendesen nő a szőr, nem?

A kelet- ázsiaiaknál igen gyakran fordul elő egy ritka génmutáció, aminek köszönhetően az izzadságuk nem büdös. Tehát egy normális magyar férfi nyáron izzad, mert ő neki nincs ilyen áldásos mutációja, és előfordulhat, hogy izzadságszaga lesz. De ez természetes.

A bőrtípusuk is teljesen eltér egy átlagos magyar bőrétől,pl. a középső réteg (irha) több kollagént tartalmaz, vastagabb , ezért is lehet, hogy nem öregednek olyan látványosan. A hajuk is teljesen más típusú, vastagabb, egyenes, durva tapintású.

Az étkezésük inkább zöldségeken, gyümölcsökön, halon, rizsen, stb. alapul, míg egy átlagos magyaré nem.

Egyes ottani nemzetek kúltúrája számomra igazán gyomorforgató pl. a köpködés, a takony felszívás, orrtúrás, azok a hiper-szuper lyukak a földön, amit ők "WC"-nek hívnak stb. Szerintem a magyarok azért jobban állnak e téren. De mondd, ha neked ez jobban bejön.

Az ő génjeik az ottani klímára vannak szabva, míg egy magyar férfié a mi klímánkhoz.

Nem kellene két teljesen más embertípust összehasonlítani. Ismerek magára adó magyar férfiakat, és igénytelen "ázsiaiakat" is. Egy videó alapján ne ítélkezz!

Ha pedig neked egyszerűen csak a magyar pasik nem jönnek be, akkor ne közülök válassz. Nem kötelező!

Nem védtem senkit, csak a személyes véleményemet írtam le mint nő.

2018. júl. 8. 13:23
 37/42 anonim ***** válasza:
90%
#36: Végre valaki, aki tényleg képben van és nem csak pár videó alapján képzel el egy álomvilágot.
2018. júl. 8. 22:10
 38/42 anonim ***** válasza:

Te átlag ázsiait nem látsz, mert azok nem youtubozgatnak. Ahogy a pesti kocsmatöltelék sem. Ilyen kis mesefigurának beillő hófehérke cuki édes tündérfiút úgy kell keresni tízezreket átugorva. Tudom, mert én is azokat keresem. Csak sajnos tudomásul kellett vennem, hogy az átlag mongoloid nem egy mesefigura, hanem szénné égett a naptól valamelyik építkezési árokban, alacsony, köpcös, és nem valami kellemes a személyisége...

Na annyi, hogy ez az idióta szakállaskodás-divat (még) nem vert gyökeret, de félő, hogy a moszkvai vendégmunkások lassan hazaviszik... Ja, és Ázsia nem csak Dél-Koreából áll. Még valami: az ázsiaiak úgy állnak a divattal, mint mi álltunk a gyári köpeny / iskolaköpeny évszázadában, ehhez képest felénk ezek a kinyalt divatfiúcskák feszítenek lépten-nyomon.

2018. júl. 18. 22:26
 39/42 anonim ***** válasza:
24%
Drága, ázsiai elitegyetemen szagold akkor a fiatal pasik hónaljszagát. Én voltam többször Ázsiába, nekem te ne magyarázz. Nyilván ők szeretik a szép arcbőrt, ott az a sex appeal, de van akinek van, van akinek nincs. Sok helyen víz sincs, vágod? Ne a filmekből indulj ki. (Japán még csak-csak). Az, hogy nem öregednek, genetika. Nulla izom, nulla sport, nulla f*ar*k. (Tisztelt a népességszámhoz képest csekélyebb hunivadék kigyúrt észak-kínainak). De a viking, meg feka srácokhoz képest átlagban nem tényezők. Olyan szőke viking srácok vannak, hogy sírnod kéne utánuk, nem a pár ázsiai modellpasi után futni. Importálják az európai modellsrácokat ember. https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb..
2018. júl. 25. 02:57
 40/42 anonim ***** válasza:
24%
P.S.: Ja, és ők úgy büdösek, hogy elvileg nem is izzadnak. A valóságban de.
2018. júl. 25. 02:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!