Tusolás/fürdés . De mikor?
Figyelt kérdés
Szerintetek a reggeli vagy esti tusolás/fürdés a hasznosabb ?2010. jún. 17. 16:14
1/16 anonim válasza:
Nyáron a reggeli és az esti. De ha mindenképp csak 1x, én inkább a reggelire szavazok, jobb tisztán kezdeni a napot, pláne, ha mész valahova.
2/16 anonim válasza:
Hát én reggel is meg este is szoktam. A reggelitől felfrissülök meg ha netán nagyon meleg volt az éjjel és megizzadtam egy picit, akkor azt is letudom mosni ,meg illatosan jó kezdeni a napot .De az estit se hagyd ki ,mert szerintem nem jó dolog koszosan belefeküdni az ágyba . :)
4/16 anonim válasza:
elvileg egy fürdés az egészséges, mivel reggel nincs időm fürdeni suliba menet mindig este szoktam.. persze itt a nyár, lehet hogy rászokom a reggelire is.:)
5/16 anonim válasza:
elsővel nem értek egyet.
'jobb tisztán kezdeni a napot' de még jobb tisztán lefeküdni aludni.márpedig ha este lefürdesz reeggelre nem elszel koszos.
nyári melegbe mondjuk nem árt egy hideg zuhany napközbe de az esti az mindenképp kell.
7/16 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :D
2010. jún. 17. 23:12
8/16 anonim válasza:
18.57-es: Ha elolvastad az egész mondatomat, akkor láthattad, hogy szerintem is jó este tisztán lefeküdni, ezért is zuhanyzok 2x nyáron. Én viszont megizzadok sokszor éjszaka, és nekem nem jó érzés úgy kezdeni a napot, úgyhogy én fürdök reggel is.
9/16 anonim válasza:
Este mindenképpen kell, hiszen ki bújna be szívesen a tiszta ágyba az utca porától, meg minden mástól ragadó testével? Ha van partner, ő se értékelné. De nyáron én még szoktam akkor is, ha éppen hazajövök sétából, és érzem, hogy átizzadtam, vagy a lábam a nyitott cipő miatt nem épp a legtisztább. Reggelente azért nem szoktam, mert éjjel nem tudok összekoszolódni, és elég fázósan szoktam felébredni. De ez egyénfüggő!
10/16 anonim válasza:
Én este mindig fürdők ,nem tudnék a tiszta ágyba befeküdni koszos testtel. Nyáron, ha nagy meleg van naponta többször is lefürdők, illetve edzések után télen-nyáron mindig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!