ha a hajam.hu-ról linkelsz be képet, akkor itt megnyitva egészen más lesz a kép, mint amit te kinéztél. én is jártam már így. ha az első linkre kattintunk akkor egy középkorú nő jön be igénytelen fekete lósörénnyel, ha a másodikra, akkor egy fiú emo frizurával. mi lett volna, ha esetleg annyit mondasz, hogy jajj, tényleg, na itt az a kép, amire gondolok(máshonnan linkelve) nem pedig előveszed az alpári, buta stílusod? ugyanis segítő szándékkal írták, hogy nem jó a link.
2010. jún. 17. 20:03
12/18 anonim válasza:
utolsóval egyetértek magadat járatod le...
2010. jún. 17. 22:21
13/18 anonim válasza:
1. ha annyira eleged van ebböl az oldalbol akkor minek irogatsz ide?
2. ha soha nem erkezett meg normalis valasz a kerdeseidre nem gondolod hogy benned van a hiba? talan rosszul teszed fel a kerdest.
3. lehet, hogy az en hajam ocsmany, de nem is teszek fel magamrol, se masrol kepeket... se hülye kereseket/kerdeseket
4. ha kepeket akarsz, keress! egyszerübb es nem is kell erte kötekedni senkivel.
16:32
2010. jún. 18. 10:30
14/18 anonim válasza:
ja es igen, azt hiszem, hogy vicces vagyok. te meg idegbeteg...
2010. jún. 18. 10:32
15/18 anonim válasza:
öcsééém hát ez hihetetlen!!!!!!!!!!!999999999
nagy az isten állatkertje!
2010. jún. 18. 13:45
16/18 anonim válasza:
HAJAM.HU-RÓL SENKI NE LINKELJEN, MERT FOLYAMATOSAN FRISWSÜL ÉS ÁLTALÁBAN ,ÁS KÉP FOG MEGJELENNI.
2010. jún. 18. 14:01
17/18 A kérdező kommentje:
Jólvan akkor bocsánat,én nem szenvedek itt veletek,már úgyis elmentem ma fodrászhoz és kész lett,egy teljesen más egyedi tervezésű frizura...
Akkor lehet hogy én nem jól fogalmaztam,most már tudom hogy a hajam.hu-ról nem linkelek többet.Amugy néha hamar fölkapom a vizet...ez az egyik legszarabb tulajdonságom:S
Tényleg nagy az Isten állatkertje!
Én vagyok benne az idegbeteg,alpári viselkedésű sörényes tigris.(:
2010. jún. 18. 20:27
18/18 anonim válasza:
Első válaszoló vagyok. Nagyon kiborított amit az előbb írtál, hogy kellene a szemüveg. Mi lenne, ha megnéznéd, mit linkelsz be? Vagy ő az új kiszemelt? Gratulálok. Értelem megvan.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!