Linkelnétek nekem ezekhez nagyon hasonló frizurákat?
Figyelt kérdés
Holnap megyek fodrászhoz és szeretném ha ezekhez nagyon hasonló frizurákat-vagy akár ezeket más szögből-linkenétek be.
Köszönöm előre is:D
2010. jún. 17. 16:05
1/18 anonim válasza:
Az első egy nő, a második egy pasi. Most lánynak vagy fiúnak való haj kell?
3/18 A kérdező kommentje:
Mibajotok van?:S
A második Ashlee Simpson ilyen hajjal:
Nem tudom mi a probléma,én csak azt szeretném hogy ezekhez a hajakhoz-mint fent írtam-hasonlókat linkelnétek be...
2010. jún. 17. 16:29
4/18 anonim válasza:
hat szerintem mindkettö ocsmany. mellesleg ez igy eleg hatarozatlan, az egyik hosszu a masik meg tök rövid... te se tudod mit akarsz ennyi erövel kopaszra is nyirathatod magad:D vagy mondd a fodrasznak hogy csinaljon amit akar:D
5/18 anonim válasza:
szerintem elfelejtetted felrakni a szemüveged... az a kettö meg csak nem is hasonlit!
6/18 A kérdező kommentje:
Szóval,én nem azt kérdeztem hogy ki tudja jobban ki fikázni a hajakat,és azt sem írtam hogy hasonlítanak.Mi a f***-é nem lehet a kérdésre válaszolni?Már k*****a elegem van ebből az oldalból,mert egy kérdésemre sem érkezett normális válasz,az ilyen hülye emberek miatt.A folyamatos :D meg már nagyon unalmas,azt hiszed 16:32-es hogy nagyon vicces vagy?Ha valaki nem a kérdésre válaszol akkor minek is ír?Az első válaszoló nem tudom hol látott a képen férfit,én inkább neki ajánlanám a szemüveget.Nem is tudom hogy várjak-e még ide normális választ.16:32-es nem tudom a TE hajad milyen ocsmány,biztos azt is lehetne ócsárolni bőven...
2010. jún. 17. 17:14
7/18 anonim válasza:
Kedves kerdezo, nalam is egy furcsa haju fiu kepe jon be a masodik linkre kattintva... nem ertem miert kell igy haborognod. En is ket hasonlo tipusu frizurara szamitottam...
8/18 anonim válasza:
Igen a második link egy fiút rejt.. Kérdező, enyhén szólva primitív vagy, rajtad semmilyen haj nem segít mert a belsődet kéne megszépíteni.
9/18 anonim válasza:
Szia:D
Téllege gy fiú van a képen! De ha erről az oldalróllinkel bárki is be képet akkor mndig mást mutat mint amit te szeretél volna!Szóval a válaszolók egyike se hülye Sem pedig te mindösze az oldal rosz!Te azt látod amit beszeretél volna linkelni viszont mi egy teljesen más hajat érted?Volt már sok ilyen gond
10/18 A kérdező kommentje:
Akkor hagyjuk az egészet mert a végén én leszek a hibás.Én csak pár képet kértem volna,de ez nem sikerült.Fel háborodtam?Hát én szerintem nem lenne csoda,azokon a válaszokon hogy nyírasd magad kopaszra,meg hogy vak vagyok...
2010. jún. 17. 18:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!