Mit csináljak hogy gyorsabban nőjön a hajam?
Verj fel egy tojást, majd kend a hajadra és hagyd úgy 20 percig. Majd langyos-hideg vízzel most le.
Forró vízzel sose moss hajat, mert az árt. Inkább hideget, vagy langyosat használj ha nem birod. Nekem ettől begyorsult a növekedés, és egyre dúsabb.
És rágcsálj sok répát :)
Ricinus olajból csinálj hajpakolást, esetleg keverhetsz hozzá olíva olajat is, ezt hagyd állni a fejeden ameddig csak tudod, én fel szoktam venni rá egy fürdősapkát, és bebugyolálom egy törölközőbe, hogy melegen tartsa
Belsőleg is tehetsz az ügy érdekében, én a DM-ben vettem ilyen "DAS GESUNDE PLUS HAAR VITAL KOMPLEX"-et, ez azt hiszem egy 2 hónapos kúra. Nekem nem csak megnőtt a hajam, hanem egy csomó "babahaj" is előjött, sokkal dúsabb is lett. És nem mellesleg az ára is nagyon baráti, főleg a többi hajvitamin mellett.
#4 Én langyos vízzel lemosom olyankor, majd használok kis sampont is, igen. Persze sampont azt nem lehet minden nap mert csak rosszabb lesz, azt inkább csak heti 2 esetleg 3 alkalommal. A tojás meg mehet többször is.
Ha száraz a hajad, akkor tehetsz bele kis kókuszolajat is a tojásba, ha viszont zsíros, akkor meg kevés citromlevet.
Hiába pontoztatok le, nekem akkor is bevált:)
Próbáld ki, nekem bejött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!