Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit tudok csinalni a pattanaso...

Mit tudok csinalni a pattanasokkal? Miert jottek elo?

Figyelt kérdés
3 hete koltoztem Magyarorszagrol Nemetorszagba. Eddig nem voltak problemaim a pattanasokkal, de miota itt vagyok nagyon sok csunya pattanasom lett. Mit tudok ezekkel csinalni? Es mi lehet ennek az oka hogy eddig nem voltak pattanasaim itt meg igen? Kell varnom kis idot mig megszokja a borom az itteni kornyezetetet es eltunnek? 24 eves lany
2018. jún. 24. 19:58
 1/1 anonim válasza:
Lehet hogy a stressz okozta ami a koltozes miatt van. Igazabol azt tudom ajanlani hogy tisztisd az arcod reggel es este is. Probalj sok vizet is fogyaszasztani hogy regeneralodjon a borod. Esetleg ha van drogeria nezz korul hatha van ra ilyen krem ami atlatszo az leszaritja. Vagy esetleg kenj ra fogkremet ejszaka.
2018. jún. 25. 13:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!