Még 19 évesen is botrányos a bőröm állapota! Mi használna?
19 éves lány vagyok. Nem gondolnám, hogy későnérő típus vagyok, hiszen 10 évesen már nagylány voltam, így nagyon korán lettem tini.
Arra számítottam, hogy ennyi idősen majd talãn elmúlnak a pattanásaim, de sajnos még mindig vannak.
A bőröm nagyon száraz, vízhiányos annak ellenére, hogy naponta gigantikus mennyiségű vizet (3 liternél is többet) szoktam inni.
A peridódusom nyugalmi napjain nagyon szép a bőröm, és semmi baj nincs vele. Viszont amikor megjön, vagy peteérésem van, általában úgy kipattogok, hogy tükörbe sem merek nézni.
De ezek nem a klasszikus gennyes pattanások, hanem bőr alatti kis gyulladt púpok, amiket iszonyatosan nehéz kinyomni.
Kötve hiszem, hogy a krémeimmel lenne bármi baj, mert azok teljesen jól végzik a dolgukat.
Még nem élek nemi életet, így fogamzásgátlók sem szedek. Sok ismerősöm mondta, hogy nekik attól múlt el.
Szerintetek mit tudnék tenni? Van még valakinek ilyen problémája?
Én is azt hittem hogy ha majd felnövök vége ennek... Hát nem 😅
Itt vagyok 31 évesen 2 gyeres anyaként és havonta kb 3 hétig olyan a fejem mint egy kiskamasznak.. Szedtem én többfèle fogamzásgátlót, bőrgyógyász által felírt cuccokat, természetes dolgokat használok most is az arctisztításra, de semmi változás.
Kombinált bőrrel vagyok egyébként megàlldva, hatalmas tág pórusokkal... 👍👍
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!