Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szerintetek használna valami?

Szerintetek használna valami?

Figyelt kérdés

26 éves lány vagyok. Régóta nagyon hullik a hajam, sajnos látszik is illetve nagyon rossz a tapintása, állapota is a meglévőnek. Sajnos még csak néhány hónapja jutottam el oda, hogy végre egy orvos rendesen kivizsgáljon és kiderült, pajzsmirigy alulműködés, gluténérzékenység és inzulinrezsisztencia kombó áll a háttérben. Ezek már kezelve vannak, az IR jelentősen javult, de emiatt fogytam is, ami miatt a pajzsmirigy értékeim kicsit felborultak, de arra is szedem a gyógyszert. "Csak idő kérdése".

Én viszont arra gondoltam, hogy rásegítek egy kicsit kívülről is és gondoltam elkezdem használni a Varga hajcseppeket. Szerintetek érdemes?

Ismétlem, nem ettől várom a gyógyulást, ezt csak kiegészítésnek szánom és a hormonbajok nem 2 nap alatt gyógyíthatóak. Azok ak idő kell, plusz még mire a haj is helyrejön...

2017. aug. 6. 19:27
 1/4 anonim ***** válasza:

Sajnos ha belül van a baj akkor kívülről nem igazán tudsz segíteni😩.

Veszíteni nem vesztesz rosszat sem teszel megpróbálhatod de csodákat ne várj. Az állagán tudsz kókuszolajos ricinusos pakolással hajvégápolóval segítni.

2017. aug. 6. 23:47
 2/4 anonim ***** válasza:

Elsődleges, hogy a belső dolgok rendben legyenek, de sosem árt, ha az ember a külső ápolásra is figyel. Varga hajcsepp is jó ötlet lehet, esetleg Khadi hajolaj, sokan dicsérik mostanában, vagy simán argán-kókuszolaj kombó, szép fényessé teszik a hajat. :)

Kitartás! :)

Egyébként megkérdezhetem, hogy ha Budapesten vizsgáltak ezzel a problémával kapcsolatban, akkor pontosan hol? (privát üzenetben is megírhatod)

2017. aug. 7. 01:31
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat :)

Igen, Budapesten vizsgáltak, a Budai Magánorvosi Centrumban. Vagyis, oda járok dokihoz, a vérvételeket pedig synlabban csináltatom, mert ott olcsóbb és gyorsabb.

2017. aug. 7. 11:43
 4/4 anonim ***** válasza:
Köszönöm! Magamnál én is pajzsmirigy alulműködést gyanítok, csak annyira el vagyok veszve a különböző rendelők és kórházak között, hogy nem tudom hová menjek ezzel, ahol igazán jó ellátást kapok. De ez a rendelő nagyon szimpatikus, lehet hogy ezt választom. Még egyszer köszönöm a választ :)
2017. aug. 7. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!