Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit kezdjek a hajammal?...

Mit kezdjek a hajammal? Fodrászok, tapasztaltabbak, valaki? Platina legyen, gesztenyebarna, lila?

Figyelt kérdés

Unom a színeimet. Barnás szem, világos-középbarna haj, semleges bőr...szeretnék újítani, most kb pixie frizurával mászkálok.

A szemeimet mivel lehetne hangsúlyozni? Milyen hajszínnel? Van bennük szürke-zöld is, de 2 méterről barnának mondható.

2018. jún. 19. 15:54
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
én barnábbra festettem az enyém és imádom
2018. jún. 19. 16:17
 2/10 anonim ***** válasza:
65%

Ez nagyban függ a hajad minőségétől is. Van, akinek képtelenség platinát varázsolni úgy, hogy ne törjön le a fele. A lilához szintén egy világos alap kell, de még mindig jobb, mint a platina.

Látatlanban valami jeges sötétszőke árnyalatot mondanék, vagy egy pasztellila ombrét. A teljesen lila valószínűleg nagyon elütne, az élénk hajszínek jobban mutatnak kreolos bőrön vagy világos szemszínnel -szerintem. Ha esetleg tudnál linknelni egy képet, ahol az illetőnek hasonló a bőrszíne, aktuális hajszíne és a szemszíne (együtt), mint neked, az sokat segítene.

2018. jún. 19. 16:21
 3/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat, ment a zöld kéz!

Színekről: [link]

Ennél jobbat nem találtam ;)

2018. jún. 19. 17:42
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Még talán valami rózsaszínes is jól állna.:) Vagy pedig úgy csináltatnám meg platinára/lilásra, hogy a töve az eredeti.

[link]

[link]

[link]

2018. jún. 19. 17:57
 5/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm!A rózsaszín és a platina tetszenek, és a másik oldalon valami gazdag mély rezesbarna, nehéz döntés!

Ilyesmiket találtam, valamelyik egyértelmű ,,Igen!"?

[link]

[link]

ezzel szemeztem egy ideig, tönkremenne a hajam? most natúr, erős, sűrű

[link]

ez a sötét

[link]

2018. jún. 19. 18:12
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Az első és az utolsó nekem nagyon tetszik. A tiszta fehérszőkét azért nem ajánlanám, mert nekem is volt és 2 hét után már nem lehetett hordani a lenövés miatt, a hidrogén meg szétszedte a fejbőröm és nagyon hullott a hajam tőle :S Szépnek szép, csak a fenntartása nagyon költséges és macerás.
2018. jún. 19. 18:49
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Leginkább a stílusodtól függ. Ha bevállalósabb vagy, mehetne akár egy hasonló lila tüsi frizura is, ami a szemed is nagyon szépen hangsúlyozza.

[link]

2018. jún. 20. 08:40
 8/10 A kérdező kommentje:

Hú köszi :D

Decemberben innen, 3 mm-ről indultam, és már vagy 60-szor beígértem, hogy növesztem, igen anya, igen nagyi, igen mindenki, szóval a tüsi nem játszik - de ez a lila csodás lehet

2018. jún. 20. 12:01
 9/10 anonim ***** válasza:
Legyél kopasz szerintem.
2021. ápr. 29. 09:03
 10/10 anonim válasza:
9.látom már korábban is jelen vagy te kopasz imádó...
2021. máj. 31. 22:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!