Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Lila hajat hogyan? Milyen...

Lila hajat hogyan? Milyen hajszínezőt kellene vennem?

Figyelt kérdés
Most középbarna a hajam. Nem szeretném károsítani festékkel vagy bármi ilyesmivel, úgyhogy mindenképp hajszínező... Milyet ajánlanátok? Előny, ha olcsó, de lassan már az is mindegy...

2018. ápr. 8. 14:02
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem szőkíted, nem lesz lila, max lilás fényű, de nagyon csúnya színe lesz, azért meg szerintem nem érdemes elpazarolni jó minőségű hajszínezőre a pénzt.

Az olcsóval meg így nyilván még eredménytelenebb lenne.

2018. ápr. 8. 14:29
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Csak sötét padlizsán fogná be, ha élénk lilát akarsz szőkíteni kell előtte
2018. ápr. 8. 14:55
 3/8 A kérdező kommentje:
Kimaraadt...:c Sötétet szeretnék, ilyesmit, vagy valamennyivel világosabbat: [link]
2018. ápr. 8. 16:15
 4/8 anonim ***** válasza:

Arra számíts, hogy nem lesz ilyen szép színe, vagy hogy mondjam. Tehát nem lesz ilyen élénk, mint neki. De próbáld ki, vegyél egy ilyen hajszínezőt (mondjuk először a Crazy Colort próbáld, az nem olyan túl drága, hogy ha mègsem lesz jó, sok pénz dobtál volna ki), és fess be vele a tarkódnál egy nagyobb tincset. Ha tetszik a szín, vagy így is szép lett szőkítés nélkül, akkor pl Manic Panic vagy Arctic Fox színezővel is megcsinálhatod, mert tudod hogy mire számíthatsz. Én a Manic Panicra esküszöm egyébként, nekem nagyon tetszett, és tartós is volt.

De én mindenképp ajánlom, hogy csinálj egy próbát, mielőtt az egész hajad befestenéd. Várj pár napot a színezett tinccsel, hogy milyen lesz amikor már nem teljesen friss a festés, hanem picit kopott már.

2018. ápr. 8. 16:33
 5/8 anonim ***** válasza:
Szőkítés nélkül nem fog menni
2018. ápr. 8. 18:40
 6/8 anonim ***** válasza:
Manic panicot hol lehet venni?
2018. ápr. 8. 18:43
 7/8 anonim ***** válasza:
Az oldalukon tudsz rendelni :) arról nem tudok, hogy fodrászkellékesnél kapható-e (szerintem nem).
2018. ápr. 8. 20:44
 8/8 A kérdező kommentje:
Végül maradt a sima festék. Nem igazán lila, de így is tetszik. Köszönöm a válaszokat:)
2018. ápr. 10. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!