Lila hajat hogyan? Milyen hajszínezőt kellene vennem?
Ha nem szőkíted, nem lesz lila, max lilás fényű, de nagyon csúnya színe lesz, azért meg szerintem nem érdemes elpazarolni jó minőségű hajszínezőre a pénzt.
Az olcsóval meg így nyilván még eredménytelenebb lenne.
Arra számíts, hogy nem lesz ilyen szép színe, vagy hogy mondjam. Tehát nem lesz ilyen élénk, mint neki. De próbáld ki, vegyél egy ilyen hajszínezőt (mondjuk először a Crazy Colort próbáld, az nem olyan túl drága, hogy ha mègsem lesz jó, sok pénz dobtál volna ki), és fess be vele a tarkódnál egy nagyobb tincset. Ha tetszik a szín, vagy így is szép lett szőkítés nélkül, akkor pl Manic Panic vagy Arctic Fox színezővel is megcsinálhatod, mert tudod hogy mire számíthatsz. Én a Manic Panicra esküszöm egyébként, nekem nagyon tetszett, és tartós is volt.
De én mindenképp ajánlom, hogy csinálj egy próbát, mielőtt az egész hajad befestenéd. Várj pár napot a színezett tinccsel, hogy milyen lesz amikor már nem teljesen friss a festés, hanem picit kopott már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!