A hosszú hajú pasikról mi a véleménye a lányoknak?
Figyelt kérdés
Csak mert én régebben nem szerettem őket. Aztán megismerkedtem egy derékig érő hajú fiúval, aki azóta a barátom.2018. jún. 19. 10:57
2/6 anonim válasza:
Lehet akármilyen ápolt, számomra nagyon igénytelen, ha egy pasinak hosszú haja van
4/6 anonim válasza:
Én szeretem, ha egy csávónak hosszú haja van.
#2, nem értem, hogy lehet egy ápolt dolog igénytelen. Ez a két szó teljesen üti egymást...
A rövid haj egy divatirányzat, ahogy a hosszú haj is. Van, akinek ez jön be, van, akinek az. De sokak elég szűk látókörűek ezzel kapcsolatban, és csak az átlagosra, a megszokottra tudnak jó szemmel nézni. (ami egyébként szintén csak egy adott időintervallumban jelenti az átlagot, mert a fő divatirányzat is mindig változik.)
5/6 anonim válasza:
Ja, és hozzátenném, azt sem értem, egyeseknek miért fura a hosszú haj egy pasin...a nők is hordanak rövid hajat, és az is nagyon jól tud kinézni. Semmi értelme hajviseleteket nemek alapján kategorizálni...
6/6 anonim válasza:
Nem tudom ki hogy van vele, de én egyenesen odavagyok érte:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!