Lányok van olyan köztetek aki borotválja a mellét vagy a mellbimbó körüli részt?
Figyelt kérdés
2018. jún. 15. 15:08
1/8 anonim válasza:
Ismerek olyan lányt, aki borotválja, mert szőrösebb, mint az átlag és kénytelen szőrteleníteni a mellénél is. Tán te is ezt teszed?
2/8 anonim válasza:
Nem borotválom, hanem cukorgyantáztatom. Nem szeretem, és jobb lenne, ha nem lenne még ott is szőr, de van, ezért muszáj.
3/8 anonim válasza:
Hát azt az egy két erősebb szálat kihúzom csipesszel.
4/8 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm a válaszokat! Azt hittem egyedül vagyok vele.
2018. jún. 15. 22:11
5/8 anonim válasza:
Nekem is szőrös, de én nem borotválom csak az erősebb szálakat szoktam kiszedegetni csipesszel. A többit pedig valószínűleg ki fogom szőkíteni és úgy kevésbé feltűnő.
6/8 anonim válasza:
Én borotválom, sajnos nekem elég sok van rajta, így csipesszel nem igazán jó.
7/8 anonim válasza:
En csipesszel szedem ki az erosebb szalakat. De sajnos a szep dus hajam melle dus szorzet is jar, igy nekem a labfejemen, labujjamon is kell szedegetni (bar baratnoimnek is). De mivel feher a borom a hajam meg fekete, sajnos vegig kell borotvalnom idonkent a fenekem es hatul a derekam is. Nem vasatagok vagy suruek a szalak, csak feketek es hosszuak.. sajnos nyaron bikiniben amikor vizes lesz a hatam ramtapadnak megrosszabb.
Aki ismerosom nem szortelenit kb mindenhol az altalaban szoke, vagy hippi :)
8/8 anonim válasza:
No nem irigyellek Nagylány. De: " szoke, vagy hippi "
Avagy: lesz@rja hogy mit mond Nagy bécsi, vagy Kis néni...
S igaza van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!