3/11 anonim válasza:
Minek? Egy ferfi szoros. Eleg a honaljadat meg intim reszen. Eleg fura, meleges, ha egy fiu borotvalja a labat.
4/11 anonim válasza:
Nekem volt olyan haverom aki 16 évesen norotválta, páran megszólták de elfogadták többségben. Később rájött(ünk) hogy biszex és így pláne nincs benne semmi rossz.
5/11 anonim válasza:
Nem gáz. Miért is lenne az? :-)
Sokkal esztétikusabb csupaszon, mint szőrösen. :-)
Ma már egy csomó fiú szőrteleníti a lábát is. Van aki borotválja van aki gyantázza. Nem attól lesz valaki férfias, hogy szőrös a lába! :-)
6/11 anonim válasza:
Miért lenne gáz? Hogy miért "meleges" azt meg pláne nem értem. Ha neked így jó és kényelmes, akkor nyugodtan borotváld.
7/11 anonim válasza:
Azt nem mondom, hogy ez a megszokott, de nem is gáz. Ha ettől jobban érzi magát, csinálja.
10/11 anonim válasza:
Nem gáz szerintem. Strandon láttam, hogy elég sokan borotválják már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!