A nők miért vannak elfoglalva egymás narancsbőrével? :D
A narancsbőr ellen nem lehet tenni semmit, 40 kilós, salátákon rágódó topmodelleknek is van. Épp most olvastam egy cikket, hogy egy idióta nő 4 millió forintnak megfelelő összeget költött a seggére, aztán ugyanolyan narancsbőrös maradt.
Engem nem érdekel a mások narancsbőre, ahogy az enyém sem. Van, és aztán? Drágább lett tőle a benzin, vagy mi?
Idézek az egyik cikkből, amit az előbb linkeltem.
"A cellulit kérdése során nem is a zsírszöveteiddel kellene foglalkoznod elsősorban. Ez egy izomzati probléma, a fenekeden és a combodon elvesztetted az izmaid. Erősítsd meg ezeket a területeket súlyzókkal, ez a leggyorsabb módszer.
Első lépés:
– kezdj el erősíteni! Nem nem leszel túl izmos, narancsbőrös leszel izomzat nélkül.
– kezdj el egészségesen táplálkozni. Magas fehérjefogyasztás, azaz fehérjepor és esetleg magas bcaa aminosav fogyasztás nélkül, a problémás területeid nem fognak megerősödni.
Érdemes átformálnod a gondolkodásod. A szép izomzattal rendelkező nőkön NINCS narancsbőr, azaz:
– diétázz
– eddz súlyzókkal
– igyál sokat!
El fog tűnni!"
Szóval, ha nem akarsz narancsbőrt, akkor tegyél érte. De tudom, úgysem fogsz tenni érte, mert lesz..rod.
Csúnya látvány, de ez legalább téged hidegen hagy.
Hagyjál már a b..romságaiddal. A cikket, magát linkeltem be, hogy miért is alakul ki a narancsbőr és, hogy hogyan lehet eltüntetni.
Két cikket linkeltem ide a narancsbőrrel kapcsolatban, hogy hogyan lehet eltüntetni és KÉPZELD, NEM KELL HOZZÁ TERMÉK ÉS FEHÉRJE POR!
De ha az egészből csak ezt szűrted le, az a te problémád. Lusta dög vagy tenni magadért. Lusta vagy mozogni és sz..r az egészségedre.
Én nőként egyáltalán nem vagyok elfoglalva más narancsbőrèvel, természetes látom, ha valakinek van, de nem nézegetem direkt.
Viszont azt tapasztalatból mondom, hogy az izomnak semmi köze a naracsbőrhöz, ez alkati, genetikai kèrdés. És igen, én is láttam már 45 kilós tornászlányt narancsbőrösen. Természetesen fontos az egèszséges életmód, de nem ezen múlik a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!