Befesthetem 2x egymás után a hajam?
Már nagyon rég feketét szerettem volna, de elsőre eléggé tartottam tőle, ezért valami nagyon sötétbarnára gondoltam. Anyum viszont egy totál más hajszínt vett (Loreal-vmi szivárványbarna), de azt mondta, hogy sötét barna lesz a végeredmény.
Mire lemostam, hihetetlen, de UGYANAZ lett, mint amilyen a festés előtt volt. Nagyon ideges lettem, mert majdnem 2 hónapig szedem a vitaminokat a hajamra, hogy erős, és fényes legyen, és ez egy teljesen felesleges hajkárosítás volt. :(
Nagyon ideges vagyok, nagyon nem szerettem ezt a hajszínt, láthatóan barna, a fejbőrömnél meg világosbarna.
Pénteken készülök randira, és be szeretném festeni a hajam sötétbarnára. Szerintetek nagyon fogja károsítani? Totál ideges vagyok, mert nem lehet látni a hajam fényét, semmit, amilyen a vitaminoktól volt, szép, és dús... :(
Nem kimondottan tesz jót a hajadnak, de egyszer belefér, hogy napokon belül újra fested. Én is jártam így, hogy újra kellett festeni (mondjuk nekem azért mert foltos lett), de nem lett rosszabb tőle a hajam, pedig nem telt el 24 óra se a festések kötött.
Én úgy tapasztaltam hogy a festés után amúgy is "tompább" a fénye, festett hajra való balzsamot szoktam használni rá, 1-2 hajmosás után szép fényt ad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!