Párom névnapjára hajápolási eszközöket vennék, mit tudnátok ajánlani?
Férfi lévén nem nagyon értek a női hajápoláshoz, de feleségem nagyon szereti a haját, nagyon szép hosszú neki. Sokat áldoz rá, és mostanában gyakran mondja, hogy nézzem meg, milyen szép hosszú már és milyen fényes, stb.
Közeleg a névnapja ezért szeretnék neki olyan nem gépi eszközöket venni, amiknek hasznát tudja venni. Egyelőre egyet tudok biztosan, ami a szarufésű, merthogy az eltört neki most és elvileg hasznos (nem tudom miért :D). Tudtok még ehhez hasonló dolgokat mondani nekem? Szereti egyenesen hordani, de nagyon szép és változatos fonásokat is megcsinál magának.
Emellett ismertek olyan budapesti boltot, ahol be tudom az eszközöket szerezni? Netes rendelés nem jó, mert otthon van kisfiunkkal, munkahelyemre meg nem rendelek egyéb okokból. Az árak nem számítanak.
Bár nem hajápolási eszköz, de nekem egy szép hajékszer ugrott be.
Akár gyönyörű, egyedi tervezésűeket is lehet rendelni.
Vannak nagyon jó hajpakolások, pl. az Aussie-é nagyon szuper.
Kallos tejproteines hajpakolás - fod4ászboltban kapható
Garnier fructis banános hajpakolás - DM, Rossmann
Gliss Kur hajfény spray - Auchan, drogeriák
Magadabb árkategóriábab Tony & Guy és Kevin Murphy termékek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!