Milyen "magasabb kategóriás" hajápolási szereket ajánlanátok?
Nekem a töve gyorsan zsírosodik, az alja töredezik. Vékony szálú a hajam.
Nekem a biosampon jött be. Herbáriába lehet kapni ilyeneket. Parabén, szappan, SLS mentesek. Kíméletesek.
Ezzel mosok hajat - zsíros hajra normál sampon egy katasztrófa, a szilikonos csak lelapítja és zsírosítja, ha "repair" akkor tele van olajjal ami a hajtőre szintén nem jó. Ha direkt zsíros hajra valót használsz, akkor még jobban zsírosodik a hajad.
Szóval én a nagyon kíméletes samponoknál értem el eredményt. Legutóbb az Urtekrám Aloe Verás samponját használtam. (2000 Ft volt kereken)
Balzsamot nem használok. Hajvégápoló olajat igen- jojoba olajos. Ezt a nedves hajvégekre felkenem.
Alulról felfelé haladva szoktam kifésülni a hajam, így nincs gondom a gumbancokkal. Alul az olajozás miatt könnyen kifésülhető lesz a haj, és ahogy haladok felfelé úgy oszlatom el a többi olajat.
Hajpakolást otthon szoktam csinálni. Tojás+olaj+aloe vera
De teszek hozzá néha citromot, vagy illó olajat pl rozmaring.
Nekem ez vált be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!