Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Lányok hogy csináltok tükörsim...

Lányok hogy csináltok tükörsima lábakat?

Figyelt kérdés
Nézegetem a többi lány lábait, és egy-két kivételtőleltekintve mindenkié tükörsima, semmi benőtt szőrszál, vagy olyanok amik bőr alatt nőnek és már láthatóak de kiszedni még nem lehet.... én meg már vettem luffa szivacsot, azzal dörzsölöm a bőröm minden zuhanyzásnál, de így is ott van a csomó pukli, amikor nőnek vissza vörös pöttyök, ráadásul nekem a combomat is szőrtelenítenem kell mert ott is túl feltűnő... és olyan rondának látom így a lábaimat, mintha mindenki egy katalógusból ugrott volna elő, én meg már szinte nem merek rövidnadrágot felvenni:(((

2018. jún. 12. 08:03
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Nem vagyok mar tini, 24 vagyok... szoval ez mar nem fog valtozni sajnos :(

Legritkabb esetben borotvalom, inkabb csak a combom erzekenyebb reszeit, ahol tulsagosan faj a gyanta vagy az epilalas. Mindegy. Amint lesz eleg penzem elmegyek lezeresre..

2018. jún. 12. 11:18
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem valaki szerencsés, valaki pedig nem. Nekem is fekete, erős, dús a szőröm, a bőröm pedig hófehér, szóval már másnap látszik. Az én bőröm a gyantát és az epilátort nem bírja, mert bevörösödik, benő, begyullad, gennyes, fáj...minden baja van. Egyedül a borotva az, amit még úgy ahogy elvisel, de így is vannak benőtt szőrszálak, foltok, ami nyilván csúnya. Viszont nem tudok vele mit csinálni, mert vagy borotválom és elfogadom, hogy utána ilyen (és sajnos sűrűn kell, mert nagyon gyorsan visszanő és hamar meg is látszik) vagy szőrös vagyok, mint egy majom.
2018. jún. 12. 12:31
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nagyon erős, sok szőröm van és csak borotválni tudom. Nem nő be, de a sok fekete pont látszik. Megszoktam, már nem zavar L.
2018. jún. 12. 12:37
 14/19 anonim válasza:
100%
Nekem is viszonylag vastag szálú és sötét a lábamon a szőr (de legalább ritka, vannak foltok sávok ahol nem nő :D ). Én hetente egyszer radírozom, epilálom, utána aloevera gélt rakok rá, sokat segít a pirosságon/szőrtüsző gyulladáson. Ami még nyáron bejöhet, ha világos a bőröd az az önbarnítós testápoló, egyenletesebbé teszi a bőröd színét, kicsit elfedi a pirosságot, meg a növekvő szőröket.
2018. jún. 12. 13:26
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
En megertelek,hófehér borom van Es olyan sotetek rajtam a szorszalak Es igy meg jobban látszanak,pedig a hajam se sotet nagyon.. En epilalom,ugy tűrhető,viszont nekem faj nagyon..
2018. jún. 12. 14:34
 16/19 anonim ***** válasza:
27%

Minden típusú szőrtelenítés előtt és után is kötelező a fertőtlenítés! Borotválkozásnál a bőrt (bőrfertőtlenítővel) és a borotvapengét is kell fertőtleníteni (eszközfertőtlenítővel), gyantázásnál elég csak a bőrt (bőrfertőtlenítővel). Nem írtad, hogy szoktál-e fertőtleníteni.

Gyantázás közben a bőrt meg kell feszíteni, amennyire csak tudod, különben nem tudod normálisan letépni a gyantát. Gyantázáskor a gyantacsíkok letépése után, vissza kell fojtani a kiáramló savót, ami szőrtüszőgyulladást okoz. Nyáron csinálhatod úgy, hogy körbetekered folpackkal, télen pedig forró törölközővel, vagy simán csak rászorítod a tenyeredet, de a másik két módszer hatékonyabb. A végén ne felejtsd el a lemosó olajat, és a nyugtató balzsamot (ez is gátolja a savó kiáramlást)!

Bőr és eszközfertőtlenítőket (összetevői alkohol és hidrogén-peroxid) fodrászkellékesnél tudsz beszerezni. Nem olyan bonyolult ez, csak tudni kell, hogyan kell normálisan csinálni.

Amúgy meg én nem ugranék bele kapásból egy több százezres lézerezésbe, inkább elmennék egy normális kozmetikushoz gyantázásra. Így legalább látnám hogyan csinálja egy profi, és következő alkalommal már ugyanígy én is meg tudnám csinálni magamnak otthon...a helyedben én így csinálnám, de dönts belátásod szerint

2018. jún. 12. 15:24
 17/19 anonim ***** válasza:
81%
Egyébként azt nem tudom figyelted-e, hogy a lézeres szőrtelenítést meg kell ismételni kb 2 havonta 4-8 alkalommal. Az úgy már összesen térdtől lefelé max 500ezer Ft, térd felett még egyszer max ugyanennyi.
2018. jún. 12. 15:36
 18/19 anonim ***** válasza:
59%

Az epiátor/gyanta nekem egyáltalán nem jött be. Nagyon érzékeny bőröm van, és a létező összes szőrtüszőm begyullad tőle.

Borotvát használok habbal illetve a közeljövőben szeretnék beruházni egy otthoni lézeres szőrtelenítő készülékre.

Nincs vastag, erős szőrzetem, csak szimplán sötét, így nekem ez létszükséglet lenne, de már meguntam, hogy 3 naponta kell borotválkoznom!

2018. jún. 13. 08:12
 19/19 anonim ***** válasza:
Kérdező, nekem is pont ilyen problémám van és kortársad vagyunk, végül mi vált be neked?
2021. nov. 15. 11:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!