Lányok hogy csináltok tükörsima lábakat?
Nem vagyok mar tini, 24 vagyok... szoval ez mar nem fog valtozni sajnos :(
Legritkabb esetben borotvalom, inkabb csak a combom erzekenyebb reszeit, ahol tulsagosan faj a gyanta vagy az epilalas. Mindegy. Amint lesz eleg penzem elmegyek lezeresre..
Minden típusú szőrtelenítés előtt és után is kötelező a fertőtlenítés! Borotválkozásnál a bőrt (bőrfertőtlenítővel) és a borotvapengét is kell fertőtleníteni (eszközfertőtlenítővel), gyantázásnál elég csak a bőrt (bőrfertőtlenítővel). Nem írtad, hogy szoktál-e fertőtleníteni.
Gyantázás közben a bőrt meg kell feszíteni, amennyire csak tudod, különben nem tudod normálisan letépni a gyantát. Gyantázáskor a gyantacsíkok letépése után, vissza kell fojtani a kiáramló savót, ami szőrtüszőgyulladást okoz. Nyáron csinálhatod úgy, hogy körbetekered folpackkal, télen pedig forró törölközővel, vagy simán csak rászorítod a tenyeredet, de a másik két módszer hatékonyabb. A végén ne felejtsd el a lemosó olajat, és a nyugtató balzsamot (ez is gátolja a savó kiáramlást)!
Bőr és eszközfertőtlenítőket (összetevői alkohol és hidrogén-peroxid) fodrászkellékesnél tudsz beszerezni. Nem olyan bonyolult ez, csak tudni kell, hogyan kell normálisan csinálni.
Amúgy meg én nem ugranék bele kapásból egy több százezres lézerezésbe, inkább elmennék egy normális kozmetikushoz gyantázásra. Így legalább látnám hogyan csinálja egy profi, és következő alkalommal már ugyanígy én is meg tudnám csinálni magamnak otthon...a helyedben én így csinálnám, de dönts belátásod szerint
Az epiátor/gyanta nekem egyáltalán nem jött be. Nagyon érzékeny bőröm van, és a létező összes szőrtüszőm begyullad tőle.
Borotvát használok habbal illetve a közeljövőben szeretnék beruházni egy otthoni lézeres szőrtelenítő készülékre.
Nincs vastag, erős szőrzetem, csak szimplán sötét, így nekem ez létszükséglet lenne, de már meguntam, hogy 3 naponta kell borotválkoznom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!