Ha kerámia lapos hajvasalóval egyenesítem ki a hajamat, akkor már az első használatnál eltöredezik a hajam?
Figyelt kérdés
Vagy ha nem akkor hány vasalásnál?
H ha csak 2 hetente 1x vasalnám ugyan ugy tönkre teszi a hajat mint mikor folyamatosan csinálnám?
2008. okt. 31. 13:50
1/5 anonim válasza:
Az első használattól semmiképp sem.Hát ha használsz a vasalás kezdés óta hajvégápolót,a későbbiekben sem fog törni.Egy jó fajta hajvégápolót,már 700ft-ért lehet kapni.
3/5 anonim válasza:
én minden nap vasalom hajam, mert egyébként nem áll sehogyse és nincs semmi baja a hajamnak...nem töredezik jobban mint előtte, nem hullik, nem fénytelen. szóval ha veszel egy jó minőségű hajvasalót, meg ápolod a hajadat valamilyen szerrel(hajvégápoló, balzsam, pakolás...), nem 200fokon vasalod a hajad és nem minden nap, akkor az égvilágon semmi baja nem lesz a hajadnak!
4/5 anonim válasza:
Ha nem akarod növeszteni akkor nem lesz baj. Kb mindig annyi törik el amennyit nő:D
Legalábbis nekem így volt..:)
5/5 anonim válasza:
hát ez legfőképp a hajadtól függ,én kb 5 éve vasalom a hajam és kb félévente járok fodrászhoz,sosem töredezett a hajam.igaz pakolást hazsnálok,viszont vannak ismerőseim akiknek vasalás nélkül is nagyon töredezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!