Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Sötét lett a hajam, mit lehet...

Sötét lett a hajam, mit lehet csinálni vele?

Figyelt kérdés
Kb 10 éve a Palette rubin vörös árnyalatát használtam,de azóta nem volt festve a hajam.Ezt az árnyalatát nem találtam sehol,így Palette mahagóni árnyalatot vettem.Tartós hajszínező,nem festék.A szín az lett,aminek lennie kell,csak nekem nem tetszik,mert sötét.Sajnos nem mertem az intenzív vöröset választani,nehogy piros legyen belőle...Mikor lehet azt az árnyalatot használni,hogy ezt a sötét színt befogja szép világosra?
2018. jún. 10. 21:16
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Világosabbra nem fogja be semmi (ahhoz le kellene szívni). Meg kell várni amíg kikopik, vagy lenő és utána fesd be másik színnel.
2018. jún. 10. 21:22
 2/5 A kérdező kommentje:
24 hajmosásig bírja elvileg,akkor azt mindenképpen meg kell várni?Nincs értelme 3-4 hét múlva pl intenzív vörössel átkenni?
2018. jún. 10. 21:35
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, ne aggódj, ha minden jól megy, pár hajmosás után világosodni fog a hajad.. Ha valóban 24 mosást bír, az heti 2-vel számolva is 12 hét, és nyilván nem pikk-pakk tűnik el a szín..
2018. jún. 10. 21:51
 4/5 anonim ***** válasza:

Tegyél a samponodhoz egy evőkanál szódabikarbónát, és ezzel moss hajat! Hagy rajta egy órát, az még jobb, ha teszel rá fóliát (vagy zacskót) és bebugyolálod egy törölközővel.

Ez még a tartós festéket is láthatóan világosítja, és többször is tudod alkalmazni. Nem roncsolja a hajat, de száríthatja kicsit.

Sokkal gyorsabban kikopik.

Pár hét múlva mehet rá színező.

2018. jún. 11. 10:16
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Hát ez tényleg olyan sötét bordó lett...Na jó,persze a mahagóni ilyen...Alap esetben középbarna hajam van,de nyáron egy része sötét szőke.Ezért most van ahol nagyon sötét,van ahol bordó.Mostmár megvárom,amíg a nagyja kikopik,aztán tényleg inkább az intenzív vörös marad...Csak így már nem tudom,az milyen lesz...
2018. jún. 13. 12:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!