Mit tegyek, ha zsíros, és vízhiányos bőröm van?
Használtam pár krémet, de csak egy ideig volt jó. Olyan, mint ha nem tudna megújulni a bőröm, csont és bőr pl. az orrom, ami eddig nem volt az. Vékony vagyok az oké, de régen is az voltam, kezdetben csak a t vonallal volt gond, aztán az arcom egyik oldalán nem volt egyenletes a bőr, a másik kerek, sima volt. Mostanra sehol nincs normális bőr, max a szememnél. És nem érdekelne a dolog egyébként, de ez egyre rosszabb lesz. Voltam bőrgyógyásznál, az se értette szerintem a bajomat, mert annyit látott, hogy pattanásos vagyok, pedig nem az legnagyobb problémám.
Valami krémet ajánlanátok, vagy valami kezelést? Nem baj, ha nem lesz bababőröm, de már nagyon ronda, ez már tényleg zavar.
20/f
Korpás szebborreás bőrnél jelentkezhet pattanás:)
Ezert is jön létre,mert a bőröd nem tud rendesen lélegezni. Fokozódik a bőr szarusodási folyamata. Eldugulnak a faggyúmirigy kivezető nyilásai. A megregedt faggyú pedig gyulladást okozhat.
Tescoban, Dm-ben ès Rossmannban is lehet kapni ilyen dörzsanyagokat tartalmazó bőrradírt. Garniernek is làttam màr.
Ezek használata egyszerű. Csak körkörös mozdulattokkal átdörzsölöd az arcod vele vizes kézzel. Majd lemosod. És utána hidratalhatod krémmel. Ngyon puha arcod lessz utána.
Az is fontos hogy radírozást se szabad túlzasba vinni, elég heti 1x. Tudom hogy rá írjàk a radírok hátuljárahogy mindennap lehet hasznàlni. De nem ajànlom. Többet árthatsz vele.
Nyugodtan hasznàlhatod. Nagyon jó kis készítmény. Arra figyelj hogy csak a sebekre tedd! Az egész arcra ne! Érzekenyen reagálhat rá a bőröd. Hosszú tàvon ne hasznàld egy bizonyos helyen.
Kerüld a szem környéket!
Pattanás utáni sebekre is teheted :)
Szalicílsavat és bórsavas kenőcsöt tartalmaz. A szalicílsav nagyon jól hàmosítja a bőrt. Hamar begyógyítja a sebeket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!