Lányok! Kinek volt már egyszer muszáj lenyíratni a haját mert az ősök azt mondták? Nekem holnap kell frufrut nyiratnom anyám zizisége miatt.
Figyelt kérdés
2010. jún. 16. 09:06
11/23 anonim válasza:
Érdekes...nekem 6 éves korom óta nem szólnak bele, hogy milyen hajam legyen, bár a kleopátra fazonra anyum húzta a száját...ja, meg annyi volt, hogy festésnél nem engedte a feketét, de megoldottam, mert mindig egyre sötétebb festéket vettem, és pár hónap alatt meglett a fekete...azóta már kék is van benne.Azt is megszabta anyud, hogy milyet kell vágatnod? Mert ha nem, akkor vágathatsz egy divatos formát is...lehet, hogy sokat dobna a megjelenéseden. vagy próbáld megbeszélni vele, hogy miért szeretné ezt és Te miért nem...hátha avalahogy kompromisszumot köthettek.Pl:.hajpánttal hátrafogod a hajad hogy ne lógjon a szemedbe.
12/23 anonim válasza:
Jajjj sajnállak, ha ezt nem tudod otthon megbeszélni :( Akármennyi idős is vagy, ezt igazán jogod lenne eldönteni egyedül, de tudom, nem minden szülő gondolja így . Talán a fent említett érveket mondd el Anyudnak - izzad alatta a homlokod, gyorsan lenő, és a szemedbe lóg , ha meg állandóan elcsatozod minek frufru? - ha nem sikerül elérni, hogy ne kelljen levágatni, akkor marad a hátracsatozás, hajpánt... ebbe csak nem szólnak bele?
13/23 anonim válasza:
Ja volt ilyen, ovis koromban :D Azután én dirigáltam a frizurámmal kapcsolatban.
18/L
14/23 A kérdező kommentje:
megvolt a nagy hajnyírás.. anyu nem jött velem.. frufrum lett de oldalfrufru...és be is festettem a hajam...tűzpirosra narancs tincsekkel...ráadásul nyakközépig érő hátul felnyírt frizkó:) szerintem nem mer már beleszólni
2010. jún. 16. 23:35
15/23 A kérdező kommentje:
ja és 14 éves vagyok:)
2010. jún. 16. 23:37
16/23 anonim válasza:
Na te megmutattad az anyunak :D:D:D:D
17/23 anonim válasza:
Most nem azért, de ha ezt meg merted tenni, akkor mit siránkoztál itt a frufru miatt? - kicsit olyan, mintha elégedett is lennél, hogy Anyuddal kiszúrtál - nem tudom, én tisztelem annyira a szüleimet, hogy ilyen nagy változást, csak azért, hogy lássák, egyedül is tudok dönteni, nem vállaltam volna be - a frufru okés, de 14 évesen tűzvörös-melírozott haj... ez kicsit tényleg sok.
18/23 A kérdező kommentje:
fodrászom ötlete volt és nagyon jól mutat, anyu is dícsérte
2010. jún. 17. 16:48
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!