Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Lányok! Kinek volt már egyszer...

Lányok! Kinek volt már egyszer muszáj lenyíratni a haját mert az ősök azt mondták? Nekem holnap kell frufrut nyiratnom anyám zizisége miatt.

Figyelt kérdés
2010. jún. 16. 09:06
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
Kopaszra?:DD
2010. jún. 16. 09:10
 2/23 anonim ***** válasza:
73%

Hány éves vagy hogy ezt meg is teszed?

Én biztos nem csinálnám, olyanra festem amilyenre akarom úgy vágom ahogy akarom úgy hordom ahogy akarom.

2010. jún. 16. 09:12
 3/23 anonim ***** válasza:
100%

Ne hagyd!

17F

2010. jún. 16. 09:13
 4/23 anonim ***** válasza:
hááát kb 6. éves voltam amikor mondtam a szüleimnek, hogy már elég nagy vagyok, iskolás, hogy én döntsem el milyen legyen a frizurám. Azóta nem szólnak bele. Te hány éves vagy?
2010. jún. 16. 09:15
 5/23 anonim ***** válasza:
nekem hátközépig érő hajam volt,elmentem a fodrászhoz,és állig érő hajat vágattam magamnak.Anyukám Nagyon szomorú volt,mert szerinte minél hosszabb,annál jobb.Ha nem szeretnél frufrut,akkor ne csinálj!Most komolyan zavarja őt,ha neked nincsen?Ez csak a te dolgod.
2010. jún. 16. 09:25
 6/23 anonim ***** válasza:
73%
én soha nem engedtem hogy a szüleim döntsenek abban hogy milyen hajam legyen xD én gondozom szóval had döntsem már el én....amugy 3 éve növesztem és megérte ;) gyönyörű hosszú hajam van amit mindig is akartam :D
2010. jún. 16. 09:46
 7/23 anonim ***** válasza:
87%
vágj le egy hisztit a fodrásznál, mondd meg hogy neked nem tetszik amilyet anyukád szeretne
2010. jún. 16. 09:48
 8/23 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is mindig kötelező volt elmennem a fodrászhoz, és mindig olyan rövid hajam volt, kb mint egy fiúnak. Utáltam!!

Mindig sírtam, próbáltam meggyőzni anyukámat, hogy lehessen hosszú hajam, de nem engedte...

Nem tudom miért.

És mindig irigyeltem a többi lányt, akinek hosszú haja volt, én is mindig hosszú hajat akartam, de anyukám nem engedte :S

Mostmár szerencsére megengedi, hogy vállig érő hajam legyen, de még így is minden évben elkell mennem, hogy 10 cm-t levágjon a fodrász, pedig amúgy is olyan lassan nő a hajam :(

15/L

2010. jún. 16. 09:49
 9/23 anonim ***** válasza:

09:49

ugyanez volt velem is kisebb koromban...

Mióta iskolás vagyok azóta nekem is vállig ér kb:)

2010. jún. 16. 10:06
 10/23 anonim ***** válasza:
100%

nekem oan 10évesen jött h ien oan hajat szeretnék, 2éve volt frufrum,dehát nekem is nyáron.hát az a halál..nem hogy alapból le is lapult,hanem elmentünk bulizni vagy napra,elkezdett izzadni a homlokom,rátapdt a fejemre ilyen kis csimbókokba...hát gyönyörű... aztán meg csak kreppelve tudtam hordani,akor is ha nem izzadd be mert így is úgy is lelapult!!wááá soha többet

21L

2010. jún. 16. 10:11
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!