Lányok! Kinek volt már egyszer muszáj lenyíratni a haját mert az ősök azt mondták? Nekem holnap kell frufrut nyiratnom anyám zizisége miatt.
Hány éves vagy hogy ezt meg is teszed?
Én biztos nem csinálnám, olyanra festem amilyenre akarom úgy vágom ahogy akarom úgy hordom ahogy akarom.
Nekem is mindig kötelező volt elmennem a fodrászhoz, és mindig olyan rövid hajam volt, kb mint egy fiúnak. Utáltam!!
Mindig sírtam, próbáltam meggyőzni anyukámat, hogy lehessen hosszú hajam, de nem engedte...
Nem tudom miért.
És mindig irigyeltem a többi lányt, akinek hosszú haja volt, én is mindig hosszú hajat akartam, de anyukám nem engedte :S
Mostmár szerencsére megengedi, hogy vállig érő hajam legyen, de még így is minden évben elkell mennem, hogy 10 cm-t levágjon a fodrász, pedig amúgy is olyan lassan nő a hajam :(
15/L
09:49
ugyanez volt velem is kisebb koromban...
Mióta iskolás vagyok azóta nekem is vállig ér kb:)
nekem oan 10évesen jött h ien oan hajat szeretnék, 2éve volt frufrum,dehát nekem is nyáron.hát az a halál..nem hogy alapból le is lapult,hanem elmentünk bulizni vagy napra,elkezdett izzadni a homlokom,rátapdt a fejemre ilyen kis csimbókokba...hát gyönyörű... aztán meg csak kreppelve tudtam hordani,akor is ha nem izzadd be mert így is úgy is lelapult!!wááá soha többet
21L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!