Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szerintetek van értelme...

Szerintetek van értelme halogatni ezt a dolgot?

Figyelt kérdés

Kb. 16 éves korom óta kopaszodok, elől már eléggé látszik, ezért régóta nem növesztem meg hosszúra a hajamat, 2-3 centinél hosszabbra nem hagyom sosem megnőni, de így is látszik eléggé.

Úgy érzem, hogy itt lenne az ideje, hogy teljesen levágassam a hajamat kopaszra, viszont halogatom a dolgot. Azt már sikerült elfogadnom, hogy ezt a lapot osztotta nekem az élet, viszont félek attól, hogy nagyon hülyén fogok kinézni kopaszon, mert jelenleg dagi vagyok ( 185 centi - 106 kg ). Ha választanom kéne, akkor inkább lennék izmos kopasz, mint túlsúlyos kopasz és épp ezért halogatom az egészet. 1 hónapja teljes életmódváltásba kezdtem, azóta 4 kg-ot leadtam, további 21 kg-ot le akarok adni 7 hónapon belül.

Úgy érzem, hogy a legjobb döntés az lenne, hogyha nem húznám tovább ezt, de bizonytalan vagyok. Ti mit gondoltok? 21F

2018. jún. 2. 22:08
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem elég gyorsan nő az emberi haj, tehát érdemes kipróbálni, hogy milyen teljesen levágva. Ha nem tetszik, akkor legközelebb nem vágod le teljesen. 1-2 hónap múlva úgyis megint "hosszú" lesz.
2018. jún. 2. 22:18
 2/2 anonim ***** válasza:

Elég csak nullással, levágni szerintem, most az hogy milyen alkatú az ember abba már a kopaszság nem oszt nem szoroz, aki ismer az látja úgyis, aki meg ezután fog veled haverkodni nem fogja megkérdezni miért nem növeszted meg azt ami már nincs..

Nekem "még" van hajam, és ki lehet hozni belőle egy-két fazont, viszont a homlokomnál nekem sem nő már derékszögben.

Nem érdemes húzni halasztani, szembetűnő változás amúgy sem lenne amit szóvá tennének, aki gondolkodik is mielőtt kérdez az nem ezen lovagol.

2018. jún. 2. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!