22 évesen normális, hogy már vannak kis szem alatti ráncaim?
Figyelt kérdés
2018. jún. 2. 09:50
1/16 anonim válasza:
Igen. A sok alkohol, és a sok férfi, akiket elfogyasztottál, megtette hatását.
2/16 A kérdező kommentje:
#1 Ki vagy te és honnan ismersz? :D Amúgy nem hiszem, hogy ezen múlik, egyik velem egyidős lány nagyon egészségesen él, mégis tök ráncos a szeme alatt..mondjuk az lehet a sok napozástól/szolitól.
2018. jún. 2. 10:06
3/16 anonim válasza:
Mimikai ráncok. Teljesen normális, nekem is vannak :D pedig egészségesen élek nagyjából, sok vizet iszom, és én aztán nem szoktam napozni :D
4/16 A kérdező kommentje:
Köszi, megnyugodtam :)
2018. jún. 2. 10:24
5/16 anonim válasza:
Ugye igazam van? Sok pia, sok pénisz, amely benned járt.
6/16 anonim válasza:
az alkohol vízelvonó hatása azért közismert. + a végigbulizott éjszakék utáni kialvatlanság is eleht. + stb
7/16 A kérdező kommentje:
Volt egy kb 1 éves időszakom, mikor sokat buliztam, most már inkább az alvást választom, van hogy hetekig semmi alkohol, máskor egy héten többször is, alkalomtól függően. De nem szoktam sok alkoholt inni, és ügyelek arra, hogy elég vizet igyak. De azért néha kell a szórakozás is, valljuk be. Amúgy a péniszek száma nem hiszem, hogy arányosságot mutat a ráncok számával :D
2018. jún. 2. 10:46
8/16 anonim válasza:
Amúgy én a hidratáló krémmel, amit az arcomra használom, minden este bekenem a szemem alatt is. Szerintem tök felesleges drága szemkornyek ápolókat venni külön erre a célra. Arra ügyelj, hogy a szem alatti bor nagyon vékony, ezért ne huzogasd, vonogasd, hanem óvatosan utogeto mozdulatokkal vidd fel a krémet. Amúgy olajakat is használhatsu rá, bármilyen jó, én kókuszolajat használtam egy ideig. Meg e vitamin olajat. Szerintem ilyen idős korban már el lehet kezdeni a szemkornyek ápolását, persze nem kell túlzásba vinni, csak hidratálni (kivul-belul), egeszsegesen élni, és védeni a naptól. De ez bőröd bármely részére érvényes. Én nagyon erősen ajánlom, hogy kezdj el napi szinten fényvédőt használni az arcodra. És nem.csak nyáron, meg nem csak akkor amikor süt a nap, hanem felhős időben is, hiszen akkor is jelen van az UV sugárzás. És ne szolizz, ne feküdj ki direkt a napra,hanem kerüld amennyire tudod. A napvedelem a legjobb antiaging módszer.
9/16 anonim válasza:
Lehet szórakozni pia nélkül is amúgy.
10/16 anonim válasza:
Mimikai ráncok biztosan, maximum akkor lehetnének az öregedés jelei, ha tényleg keveset innál, sokat napoznál/szoliznál, és emellé stressz rengeteg, meg dohány.
Nekem van olyan ismerősöm, lány, 23 éves úgy szint, és valami brutálisan ráncos mindenhol. Nem mimikai, mert az arca alaphelyzetében is nagyon durván látszodnak. Arca alapján kinéz 40-nek. Ami eléggé elkeserítő.
de mindenképpen ügyelj a hidratálásra kivül és belül is. Úgy mindenképpen megelőzheted, hogy hamar kialakuljanak. (Sajnos egyszer kifognak :D ezt nem tudjuk elkerülni, max ha valami bitang jó genetikával rendelkezünk, és eleve zsirosabb a börünk, mert azoknak az embereknek is később ráncosodik)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!