Mitől lehetne fényesebb a hajam?
Figyelt kérdés
Hetente mosok hajat, előtte éjszakára kokuszolajos (plusz néha olívaolaj, panthenol) hajpakolast szoktam feltenni rá. Nem mindig hagyom rajta egész éjszaka, de azert pár órára próbálom. Utána Loreal sampont használok, néha balzsamot, de az nem mindig van itthon (Loreal creme gloss hajszinezohoz adnak ilyen balzsamot abból szoktam néha használni) utána almaecetes vízzel is atoblitem a hajam (1 liter víz, 1 evőkanál almaecet). Szárítani meg szoktam, kivéve nyáron, amikor megszárad magától, de hűvösebb időben utálom a vizes hideg fej érzetet, felek, hogy megfázom, így megszaritom inkább. Vasalni, gondoriteni fényévenként szoktam :D Amúgy sok vizet iszom, viszonylag egészségesen táplálkozom, és szedek vitaminokat (multivitamin, magnézium, vas, Omega3, sörélesztő, D vitamin). Nem olyan rossz a hajam, de pl száradás/szárítás után kifejezetten fenytelen. Tudnátok ajánlani valamit ami segítene fényesebbe, puhábba tenni? A természetes módszerekre vevő vagyok. Illetve ajanlhattok samponokat, balzsamokat, abból is inkább a természetes kategoria nyerobb nálam, szeretnék váltani, de azért a megfizethető kategóriaban.2018. máj. 30. 12:00
1/3 A kérdező kommentje:
Ja meg régebben tojást próbáltam meg, de az sem igazán hozott akkora változást. Meg macerás volt kimosni.
2018. máj. 30. 12:03
2/3 anonim válasza:
Ha fénytelen, száraz a hajad, akkor hajmosás után is használhatsz valamilyen olajat a hajadra.
Itt már nem kókuszolajra, vagy egyéb természetes olajra kell gondolni, attól ragacsosabb lehet, hanem kifejezetten hajra való hajolajakra. Nekem pl. Frucits Miraculous Oil van. Hajmosás után egyszer szoktam használni vizes hajra, utána ha megszárad, még úgyis látom, hogy igényli-e, és ettől függően újra bekenem, de nem mindig.
Nem kell attól tartani, hogy zsíros, csöpögős lesz tőle a hajam, egyszerűen nem kell belőle annyit rátenni, hogy folyjon róla, amit ráteszek, azt meg beissza a hajam.
3/3 anonim válasza:
Ha jól értelmezem balzsamot csak ritkán használsz samponozás után? Mindenképp szerezz be egyet amit minden mosásnál használsz, a sampon sajnos a kosz mellett a természetes olajat is leszedi a hajadból amit a fejbőröd termel a hajszálak ápolására így ha nem raksz rá utána balzsamot jóhogy fénytelen lesz. Hajvégápoló sem árt, de a balzsamot semmiképp ne hagyd ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!