Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mitől lesz fényesebb a hajam?

Dodge kérdése:

Mitől lesz fényesebb a hajam?

Figyelt kérdés

Nagyon fakó és száraz a hajam. Már sok mindent kipróbáltam, hogy javítsak ezen de még semmi nem vált be. Próbáltam már olíva olajas pakolást, mézet, tojást... Nem tudom valamit számít-e hogy göndör hajam van.

Ilyesmi az én hajam is mint a bal oldali képen, és olyasmit szeretnék mint a jobb oldali.

[link]

2014. máj. 11. 18:28
 1/2 anonim ***** válasza:

A göndör haj általában szárazabb, mint egyenes társa. Nem írtad, hogy a te hajad is ilyen szőkített-e, mert ha igen, akkor ne nagyon várj fényes hajkoronát.

Ha természetes a hajszíned, akkor próbáld ki az ecetes öblítést - én almaecetet használok -, szép fényes lesz tőle a haj.

Ha vegyileg kezelt a hajad, akkor azért nem fényes, mert sérült a külső, pikkelyes réteg, ezen sok mindent nem lehet javítani, csak különféle hajfény spray-k tehetik csillogóbbá.

2014. máj. 11. 20:13
 2/2 A kérdező kommentje:

Most éppen szőkés, de nem ennyire mint a képen. De mikor még az eredeti színe volt sem volt másabb sajnos.

Akkor bele kell törődnöm, hogy nem tudok rajta változtatni:(

Köszönöm a válaszod:)

2014. máj. 11. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!