Mitől lesz fényesebb a hajam?
Nagyon fakó és száraz a hajam. Már sok mindent kipróbáltam, hogy javítsak ezen de még semmi nem vált be. Próbáltam már olíva olajas pakolást, mézet, tojást... Nem tudom valamit számít-e hogy göndör hajam van.
Ilyesmi az én hajam is mint a bal oldali képen, és olyasmit szeretnék mint a jobb oldali.
A göndör haj általában szárazabb, mint egyenes társa. Nem írtad, hogy a te hajad is ilyen szőkített-e, mert ha igen, akkor ne nagyon várj fényes hajkoronát.
Ha természetes a hajszíned, akkor próbáld ki az ecetes öblítést - én almaecetet használok -, szép fényes lesz tőle a haj.
Ha vegyileg kezelt a hajad, akkor azért nem fényes, mert sérült a külső, pikkelyes réteg, ezen sok mindent nem lehet javítani, csak különféle hajfény spray-k tehetik csillogóbbá.
Most éppen szőkés, de nem ennyire mint a képen. De mikor még az eredeti színe volt sem volt másabb sajnos.
Akkor bele kell törődnöm, hogy nem tudok rajta változtatni:(
Köszönöm a válaszod:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!