Hajápolás ricinusolajjal, de hogyan?
Sziasztok. A ricinusolajat hogyan használjuk a hajatokon? Olvastam több féle képpen is lehet használni, valaki asamponba teszi vagy felmelegíti és stb.. érdekelne, hogyan a leghatásosabb és mennyi idő után lehet a hatását érezni.
az egész hajra vagy csak a tövére jó tenni?
Na szóval.
Én egy időben huzamosabb ideig használtam, kb. 2 hónap után úgy elkezdett nőni, hogy két hetente festenem kellett a lenövést.
Használata: ha felmelegíted (mikroban 10 mp), könnyen eloszlatni, ha keversz hozzá akár étolajat, még könnyebb. ha belenyúlsz, vigyázz, nehogy túl forró legyen, mert leég az ujjad.
masszírozó mozdulatokkal masszírozd a fejbőrödbe. ettől erőre kapnak a hagymák.
a hajad többi részére azért jó felkenni, mert akkor balzsamozni nem kell hajmosás után, nagyon puha, fénylő hajat eredményez.
ilyen sampont használj a lemosásához: olajat olajos samponnal nehéz lemosni, pl. gliss kur, schauma.. ezek helyett zsíros hajra való samponnal mosd, pl. head&shoulders.
ami a lényeg az egészben: kitartás és hát idő.
én hetente minimum kétszer csináltam a dolgot, két hónap után láttam, hogy olyan iramban kezdett nőni, mintha húznák.
szóval ne várj egyből eredményt a hajad növekedésében, de a türelem rózsát terem.
egész napot vagy fél napot hagytam abálódni benne a fejemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!