Tudtok ajánlani jó minőségű, káros anyagoktól mentes és kedvező árú sampont?
Szia, szerintem keress fel egy fodrászkellékes boltot, mert ott nagyon sokféle nagy kiszerelésű (literes) kiváló minőségű sampon van, amit nem tudsz drogériákban megvásárolni.
Én ilyet is használtam, nagyon jó volt: [link]
[link] ez is nagyon jó
De én használtam egy olasz sampont is, sajnos a nevét már nem tudom, szuper volt. Én csak fodrászkellékesben vásárolok szinte, mert a legjobb cuccokat ott tudod beszerezni töredék áron.
Szerintem ezek nem károsak.
Én Organixból használtam minden menteset, utána egy pár olcsóbbat meg drogériák saját márkásait. Mindegyiktől viszketett a fejem, az egyiktől sebes is lett. Ezekben is van "anyag", valaminek dolgoznia kell. És nálam pont ezek ártottak.
A "hagyományosak" legalább jól kipróbáltak. Ha annyira káros lenne, nem lehetne vásárolni őket.
Ha van a közeledben valami vegán-bio bolt, akkor ott biztos találsz.
Ez pl. elég natúrnak tűnik. Ha még ez is túl káros, akkor szerintem menj el egy gyógynövénykertbe, szedj mentát, levendulát, csalánt, kamillát meg ilyesmiket, passzírozd össze, keverd fel valamilyen 100% növényi olajjal, kicsit hígítsd fel, és máris van saját készítésű, full bio samponod.
Szia!
Egy ideig én is vadul keresgéltem mindenmentes sampont (mondjuk én azért, mert nagyon érzékeny a fejbőröm :( ), és eddig ár- érték arányban a Hipp babasampon a nyerő ( [link] ). Ha meg esetleg Ausztriában/ Németországban jársz, akkor tudom ajánlani a Maui termékeket ( [link] ), az áruk kicsit húzós, de nagyon sokáig elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!