Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Fodrásznál kb. mennyi idő egy...

Fodrásznál kb. mennyi idő egy szőkítés?

Figyelt kérdés
Közép-, de inkább világosbarnáról váltok egészen hamvasszőke színre. Kb. mennyi időt fogok majd a fodrászatban tölteni?

2018. máj. 14. 22:18
 1/2 anonim ***** válasza:
Hát, pontosan nem tudom. Youtube-on láttam olyat, hogy a csaj két-három órát ült a fodrásznál, és még azután vissza kellett menjen, mert nem sikerült elérni egyből a kívánt hatást.
2018. máj. 15. 11:11
 2/2 felcsifelcsi válasza:
ez attól függ, hogy mennyi és milyen hosszú a hajad, festett-e, na meg hogy vékony vagy vastag szálú. de szerintem mindenképp szánj rá időt, hogy szépen gyere ki a szalonból. és ha lehetséges, kérj olaplexet a szőkítéshez, megéri
2018. máj. 22. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!