Mire számíthatok a fodrásznál?
Figyelt kérdés
Akapjáraton sötétszőke hajam van, ezt kezdtem 8 hónapja világosítani fokozatosan, 4 hetente, Syoss Ultra Lightener hajfestékkel. Most legutóbb nagyon elrontottunk valamit, és csibesárga lett az egész fejem.:( Katasztrófa! :( 2 napja csak kapucnis pulcsiban közlekedem az utcán, és szabit vettem ki. Ma megyek fodrászhoz, aki megpróbálja rendbehozni. Már azt sem bánom, ha nem szőke lesz, csak levágni ne kelljen. Szerintetek hogy próbálja meg majd helyrehozni a fodrász?2014. ápr. 24. 08:17
1/4 anonim válasza:
A szőke festékek sem egyformák, amelyikben kék (hamvasító) pigment van, az semlegesíti a sárgát.
2/4 anonim válasza:
Szerintem befesti sötétszőkére és hamvasítóval, netán javasol bele egy kis melírt.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a biztatást. Az én szemem előtt már csak az olló lebegett és a sírógörcs, mert egész gyerekkoromban rövid hajam volt, és csúfoltak miatta. Az a baj, hogy nem egyenletes, csak itt-ott lett csibesárga, de remélem, hogy helyrehozható. Engem már az se érdekel, ha nem szőke lesz, csak levágni ne kelljen (sajnos nagyon roncsolódott).:(
2014. ápr. 24. 09:50
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, sikerült visszafesteni az eredeti hajszínemre, sötétszőkére :)
2014. ápr. 24. 15:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!