Létezik ilyen hajravaló cucc? Használtatok hasonlót? SOS
Figyelt kérdés
Az a gondom, hogy nagyon 'gyengék' a hajszálaim, úgy értve, hogy főleg elől, a homlokom fölött, mintha még vékonyabb hajszálak lennének és könnyen kis hatásra is kijönnek.
Mértékesebb hullást nem vettem észre, csak hogy akármibe beleakad és meghúzódik, könnyen kijönnek a hajszálak.
Mondhatni vékonyszálú hajam van, viszont dús és más helyeken mintha erősebb lenne.
Copfban egyáltalán nem tudom viselni, mivel rettentesen húzza hátra a hajszálakat. Csak befonva és kiengedve nem fájnak a tövei.
Létezik valami hajtő erősitő szérum vagy akármi ? Ugye nem a hullást kell kezelnem, se nem a töredezett hajat, igazából nem is tudom mi okozza ezeket a tüneteket.
Nektek volt hasonló? Nagyon örülnék,ha tudnátok segiteni.20 l
2018. máj. 14. 08:41
1/2 anonim válasza:
ha elöl gyengébbek a hajszálaid, az lehet hormonális probléma, de akár folyamatos szoros hajviselet miatt is.
2/2 anonim válasza:
bocsi, lemaradt... a minoxidil hatóanyagú hajszeszek segíthetnek, de alaposan járj utána, mert valakinél erősebb hajhullást okozhatnak kezdetben, és máshol is nőhet piheszőröd tőle (pl ha az arcodra folyik, vagy kezedre kerül gyakran)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!