Ez tényleg igaz a szakáll növesztés esetén? Elkezdhet sűrűsödni ha nem borotválom?
Figyelt kérdés
Azt olvastam több helyen is, hogy legalább egy hónapig tilos borotválkozni, mert ettől elkezd sűrűsödni nem mindenkinek de sok esetben.
Na nekem foltosan növekszik, nem drasztikusan de pl körszakállat se tudnék növeszteni mert oldalt a szám mellett sem nől.
2018. máj. 12. 21:59
1/3 anonim válasza:
Szerintem ezt inkább a genetika határozza meg.
2/3 anonim válasza:
Ez tény de nagyobb lesznek a szőrszálak de meg kell mosni mert eléggé kellemetlen. Ha meg nő ott ahol szeretnéd nem tudsz mit csinálni én pajeszt akartam de sajnos,ott nem igazán nő szabályosan és elég ostobán néznék ki vele.Szóval letettem róla. Egy sima kis bajuszom van meg némi szakállam nekem megfelel.Ajánlom hogy te is az adottságaidnak megfelelően válasz fazont.
3/3 anonim válasza:
Hülyeség.
Max elhiszed hogy jobban nő mert nagyobb a szőr, de ahogy levágod nem fog mindenhol előjönni.
Amúgy meg pont fordítva szokták mondani hogy a sűrűbb borotválkozástól erősödik a szőr a testen, de hogy ez mennyire igaz, mennyire nem... ki mit gondol.
Ha a genetikád a vastag dúsabb/erősebb szőrre hajaz és leszeded a vékony szőröket akkor vastagabb lesz, ha a vékonyra akkor marad ugyan olyan. Szerintem ez helytálló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!