Ha most szőkített világosszőke a hajam és eredetileg középbarna, akkor lehet világosrézvörös színű hajam festékkel?
A töve már lenőtt, és most vöröset szeretnék. Kb olyasmit, mint Ronnak a Harry Potterben, csak hogy adjak egy hasonlítási alapot.
Viszont a legtöbb vörös festék, amit néztem mind szőke és világos hajra vannak tervezve. Ebből gondolom, hogy a lenőtt töveket nem úgy fogná be, mint a szőkére festett színt
Esetleg arra gondoltam, hogy a szőke hajfestékhez ugye jár egy fehér színű anyag (gondolom az "oxi") és maga a festékes tasak. Még nem vettem vöröset, de feltételezem, hogy abban csak festékes tasak van, esetleg gyengébb oxi is.
Mi történne, ha a szőke festék oxijához keverném a vörös festék tasakját? Nem lépne olyan reakcióba, amitől roncsolódna/leégne a hajam? A vöröst amit néztem, azt másik cég forgalmazza
Előre is köszi! És bocsi a szakszerűtlenségért, nem értek a fodrászathoz
Köszönöm szépen a válaszaiatokat!
És ha a szőke festék oxiját keverném össze a vörös festékkel mind a tőre, mind a szőke festett részekre?
Értem, köszi!
Akkor fodrászhoz menjek el inkább? Egyébként a szőkítést 3 hetente végeztem, de sokak véleménye szerint ez gyakori. Ha ezentúl szőkítés és vörösre festés is lenne egy alkalommal ugyanígy 3 hetente, nem lenne sok? Milyen következményei lehetnek? Amúgy kb. 3 hónapja van szőke hajam, előtte sosem festettem, de eddig nem lépett fel semmilyen komolyabb következmény, esetleg mintha kicsit töredezettebb lenne, de nem vészes
Szia!
Nekem alapból barna hajam van, de kb. 2,5 éve kitaláltam, hogy rézvöröset szeretnék. Fodrászhoz mentem, mert mindenki azt mondta, hogy nem tudom otthon egyedül megcsinálni, mert foltos lesz, nem fogja be a festék...stb. A fodrásznak több próbálkozás után sem sikerült kikevernie a nekem tetsző árnyalatot. Elfogyott a türelmem, így bementem a legközelebbi drogáriába, és megvettem a Garnier color naturals 7.40+ es árnyalatát.
Pont olyan lett, mint a dobozon, a már lenőtt rész is, és az is, ami előzőleg már festegetve volt.
Van benne egy "színelőhívó"(az az oxi), meg a festék. Meg van benne egy olajos balzsam is, amit utána kell használni. Nagyon tetszett az eredmény, azóta csak ezzel festem. Az egyetlen baja, hogy hamar kopik (4-5 hajmosás), de akkor kezd el igazán természetes vörös lenni a színe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!