Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Van itt olyan aki a hasát/hátá...

Van itt olyan aki a hasát/hátátt is epilálja?

Figyelt kérdés
nemet,kort is írjatok!és még hol epiláltok?Ritkult a szőrzet?
2010. jún. 14. 10:21
 1/10 anonim ***** válasza:
Ha épp megvan néha nő egy-két nagyobb szőr a hasamon vagy a mellemen a hormon túltengéstől, de arra elég egy szemöldökcsipesz. Mondjuk én utálok szinte mindenféle szőrt magamon.
2010. jún. 14. 10:33
 2/10 anonim ***** válasza:
Hasamat szoktam.Vagy epilátor vagy szőrtelenítő krém. Kb 1 hétig tart és néz ki valahogy,nekem a szőr ugyanolyan sötétségű,talán kicsit ritkult.
2010. jún. 14. 11:35
 3/10 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok : epilálom még a karomat,a combomat,a lábfejemet.

18/l

2010. jún. 14. 11:36
 4/10 anonim ***** válasza:
Én szoktam epilálni a mellkasomat,hasamat,karomat és lábamat.A hátamat nem tudom magamnak,arra megkérek valakit a családból.Egyáltalán nem ritkult,de én nagyon szőrös vagyok.(F,no homo)
2010. jún. 14. 14:07
 5/10 anonim ***** válasza:
Kezem, hasam, hátam, fenekem gyantázom. Muszáj, hormonprobléma miatt. Nagyon belejöttem, magamnak csinálom.
2010. jún. 14. 21:10
 6/10 A kérdező kommentje:
21:10es és milyen sűrűn?Nem lettek gyengébbek a szőrszálak?És a hátad hogyan gyantázod.Sajnos én is tiszta szőr vagyok hasam,hátam is.
2010. jún. 14. 21:29
 7/10 anonim ***** válasza:
21:10-es vagyok. Kezem kb. 3 hetente, hátam, fenekem, hasam elég kb. 4-6-8 hetente. Kb. a hátam közepéig kell, odáig felér a karom. A többi rész egyszerűbb. Kezemen és bikinivonalnál ritkult a szőr, lábamon sok helyen eltűnt (gyanta+epilátor), többi helyen nem változott. Hány éves vagy?
2010. jún. 14. 23:54
 8/10 A kérdező kommentje:
22 éves vagyok.Én még nem epiláltam a hátam/hasam.Majd ma fogom le epilálni először.Annyir zavar hogy mindenhol(!) szőrös vagyok.Ikertesómon(fiún)nincs annyi szőr mint rajtam.Mondjuk a párom még nem tett megjegyzést rá hogy milyen szőrös vagyok.
2010. jún. 15. 09:12
 9/10 anonim ***** válasza:
Én 24 vagyok (tegnapi 21:10-es). Epilátorral nem akarom, túl sokáig tart és talán jobban fáj. Nekem talán csak a talpam meg a tenyerem nem szőrös.
2010. jún. 15. 11:14
 10/10 A kérdező kommentje:
Nekem is,még a nyakam is:(.
2010. jún. 15. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!