Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen az, ha egy fiú epilálja...

Milyen az, ha egy fiú epilálja a lábát?

Figyelt kérdés
16 éves fiú vagyok és kezd picit zavarni, hogy az eléggé szőrös a lábam. Ciki, ha leepilálom? Ha úgy döntök, hogy megpróbálom, hogyan csináljam? Érdemes egyáltalán, vagy utána csak rosszabb lesz? Erősödik a szőrszál, mint a szakállnál, vagy ellenkezőleg? kicsit sok a kérdés:D
2009. jún. 12. 12:29
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
21%

Ciki!

Pasi ne epiláljon. Ki sem bírnád!

2009. jún. 12. 12:33
 2/14 anonim ***** válasza:
73%
Ha borotválod akkor erősödik, és hamar borostás is lesz, ha már szőrteleníteni akarod akkor gyantázd. Persze a nagy többségnek aki majd meglátja nem fog tetszeni, de gondolom ez egyértelmű... de te döntesz, ha te csupasz lábakat akarsz akkor hajrá.
2009. jún. 12. 12:34
 3/14 A kérdező kommentje:

hát annyira nem gáz azért, de eléggé zavar néha. pláne ha hallok erre megjegyzéseket, hogy: jééé, ez ilyen..

s ha véletlenül legyantáznám, az meddig tartana? utána éeletem végéik kellene csinájam, nem?

2009. jún. 12. 12:39
 4/14 anonim ***** válasza:
29%
Hacsak nem vagy profi úszó vagy bodybuilder aki mutogatja a testét. Mert amúgy enyhén szólva nem férfias.
2009. jún. 12. 12:39
 5/14 anonim ***** válasza:
58%

Fuuuu....ha az én pasim azzal àllitana haza, hogy epilàlja alàbàt, hàt ugy dobnàm ki mint macskàt sz@rni!!

Nem tudom, nekem màr az furcsa, hogy mostanàban ezek a kis tini fiuk sminkelik (!!!!!!!! értitek!!!sminkelik!!!) magukat, meg festik, meg vasaljàk a hajukat!!!

Ez, szerény véleményem szerint, terrortàmadàs a férfiassàg ellen...Egy férfi legyen ( normàl modon) szoros, legyen férfias haja, és ne viseljen koromlakkot, vagy sminket sem!!!!

2009. jún. 12. 12:47
 6/14 anonim válasza:
40%
sztem lehet hajat vasalni és festeni, a lábadat pedig sztem borotváld.a többit nehezen bírnád ki.
2009. jún. 12. 12:58
 7/14 anonim ***** válasza:
53%

Szerintme hagyd úgy hidd el utána jobban fog zavarni,hogy mindenki a Te lábadat fogja nézni :S

Szerintem undoritó mikor egy fiú szörtelenit fej alatt

2009. jún. 12. 13:43
 8/14 anonim ***** válasza:

Én leszek egyedül aki azt mondja szerinte nem probléma? :)

Engem nem zavart amikor a pasim gyantázta a lábát és sima volt. Amúgy is szerettem fogdosni a lábát :DD mondjuk ő elég nőies volt. Egy férfinek nem tudom hogy mutatna, de szerintem csak közelről látszik, hogy sima egyébként senki nem fogja észrevenni. Ha szőrös az viszont kilométerekről látszik :))

Ha nagyon zavar akkor nyugodtan használj epilátort. Én is kibírom, szerintem a gyanta ezerszer jobban fáj. Ezt az első 2 perc után megszokod és kész.

A borotvától erősödik. A gyanta körülményes, kozmetikushoz meg gondolom nem akarsz menni emiatt, hogy ő csinálja.

Az epilátortól idővel ritkul és nem erősödik. Én amikor kicsit pihentetem akkor sem veszem észre, hogy erősebb lenne. Tehát ha abbahagyod idővel akkor is vissza áll sőt még lehet nem is lesz annyira sok a szőr.

Ha az epilátort nem bírod akkor marad a szőrtelenítő krém vagy szőrtelenítő hab. Nem tudom külön férfiaknak van-e de simán vehetsz egy weet-et vagy bármilyet, úgyis lemosod ha végeztél...

Ja és én 7000 forint körül vettem 4-5 éve epilátort, semmi probléma vele. Szerintem megéri megvenni.

2009. jún. 12. 14:08
 9/14 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem a szőr férfias... még ha teljesen be is borítja a szőr a lábat. Ha szőrteleníted, akkor az olyan ... furi ... De ha ezen múlik, hogy nyáron mész-e strandra, és hogy rövidgatyát veszel fel, akkor csináld.;)
2009. jún. 12. 14:38
 10/14 anonim ***** válasza:
56%

Szerintem sem probléma!Én pasi vagyok és szőrtelenítem a lábamat.A barátnőmnek tetszik,és nekem is.Soha senki nem tett rá rosszalló megjegyzést,és azon meg túl kéne már lépni,hogy férfias vagy sem.Ettől még senki nem lesz b..zi.

Szóval,ha úgy gondolod próbáld ki és ha nem lesz jó majd visszanöveszted.Ja,és nem kell állandóan,ha elkezded,ha megunod abbahagyod.

2009. jún. 12. 14:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!