Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Arcra milyen naptejet vegyek?

Arcra milyen naptejet vegyek?

Figyelt kérdés

Nem célom a barnulás, mert alapból elég hamar barnulok.

Tudnátok nekem nem csak arcra, hanem testre is jó naptejet ajánlani amitől nem tapadok borzalmasan ( ha létezik ilyen) ha felkenem a karomra lábamra? Szeretem a nívea termékeket, de ahogy néztem, meg amiről a legtöbb jó véleményt lehet olvasni az ilyen kreatinos, barnulást elősegítő. Olyat meg nem szeretnék, csak sima naptejet.

2018. máj. 2. 22:40
 1/7 A kérdező kommentje:
kreainos* önbarnító
2018. máj. 2. 22:42
 2/7 A kérdező kommentje:
ismét elírtam:D carotene-s :)
2018. máj. 2. 22:44
 3/7 anonim ***** válasza:
Én a gyógyszertári márkákat tudom ajánlani, mindegyiknek van kb külön arcra való, abból is több fajta. Én a Lá roche Posay spf 50-es mattitojat használtam, én azt szeretem, csak az összetevok miatt váltottam most fizikai fényvédőre. Az Organic harmony webáruházbol rendeltem, Biosolis extreme fluid spf 50 a neve. Mondjuk ez nem kifejezetten arcra való. Kicsit feherebb lesz tőle a fejem, meg zsírosabb érzés talán, de valamennyivel jobbak az összetevői (nincs benne Octocrylene/Octinoxate, Alcohol denat, stb.) Itt is szétnézhetsz esetleg. De amúgy a Lá.roche posay is jó, csak mivel én minden nap használom, ezert akartam fizikai fényvédőre váltani.
2018. máj. 3. 10:14
 4/7 A kérdező kommentje:

Igen én is mindennapi fényvédőt szeretnék. :)

Köszönöm a válaszod.

Elmentem patikába, mondtak hogy nincs az a La Roche már lehet hogy beszüntették már azt mondták. Nekem az eucerint javasolta helyette végül megvettem, mert már annyira meleg van és már most is sokat barnultam. Hiszen napi 3x oda-vissza gyalogolok az egyetemre 20 percen át a tűzőnapon.

Karomra tettem egy picit belőle és az a tapasztalatom, hogy nagyon hamar beszívódik és isteni cukorka illata van, nem tudom arcra milyen lesz.. majd azt is hamarosan kipróbálom.

2018. máj. 3. 10:53
 5/7 anonim ***** válasza:
Én Eucerinbol a mattitot használtam, annak az aljan van valami por, és fel kellett rázni minden használat előtt. Az elején még oké volt, de a flakon felénél kifogyott belőle a cucc.vagy nem tudom, de már felkenésnél tökre fénylett az arcom és zsíros volt. nem venném újra.
2018. máj. 3. 13:38
 6/7 anonim válasza:
Én már sok mindent kipróbáltam, de nekem egyértelműen a Dr.Kelen naptejek váltak be. Elég fehér a bőröm, ráadásul kényes is. Szinte minden kencétől kipattogzom, ebben viszont csak természetes összetevők vannak. Sokféle napozójuk van, olyan is, ami gyorsítja a barnulást. A napot nem tudom sokáig elviselni, ezért általában azt szoktam használni. Ha tudom, hogy egész nap kint leszek a parton, akkor a legerősebb, F50-es krémet használom. Nekem bevált. 😊 Az arcomra is rá szoktam kenni, jól el lehet dolgozni a bőrön.
2018. máj. 16. 16:37
 7/7 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat :) Amit vettem vegul katasztrofa, csipi a szemem, es olyan mint ha kis kavicsok lennenek a boromon, karomon, arcomon.
2018. máj. 18. 13:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!