Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen naptejet vegyek? 15/L

Milyen naptejet vegyek? 15/L

Figyelt kérdés

Jövő héten sulival megyünk táborba, vinni kell magunkkal naptejet. 5 napra megyünk, strandolni is fogunk.

Fehér érzékeny bőrű vagyok, szeplős, nincs sok anyajegyem, olyan átlagos mennyiségű. Mindig csak minimálisan barnulok le, és csak a karom. A többi testrészem leég, aztán barna lesz, majd lehámlik:/ Mindezt kb 1 hét alatt.

Milyen naptejet vegyek?

Olyan kéne, ami beszívódik, nem hagy a bőröm fehér réteget. Szerintem legjobb a spray lenne.

3000 ft.-tol dragábbat nem akarok venni.

Milyet vegyek?

Dm-ben vehetek, vagy inkább gyógyszertárban?

Amúgy a naptej csak véd a nap ellen, és nem égünk le, vagy a barnulásban is segít?

Előre is köszönöm! :)

15/L

2016. jún. 1. 14:57
 1/4 anonim ***** válasza:
0%
anyád majd vesz
2016. jún. 1. 15:35
 2/4 anonim ***** válasza:
A naptej nem segít a barnulásban, az UV sugárzás ellen véd. Érdemes külön venni egy uv-s arckrémet is, mivel az arcodat éri a nap legtöbb ideig, uv-s ajakír is kapható, illetve a napszemüveg is jó szolgálatot tesz, véd a (későbbi) ráncok ellen és védi a szemedet. A naptej annyiból jobb, mint a spray, hogy töményebb, így több anyag kerül a bőrödre, jobban véd. Faktorszám, szerintem minimum 25-30. És soha ne hagyd, hogy leégjél, ettől nagymértékben károsodik a bőr, komoly betegséget is okozhat, sajnos fiataloknál is. A naptejet egyébként nem a strandon kellene felkenni, hanem a szálláson, indulás előtt és várd meg, hogy beszívódjon, aztán ahányszor vízbe mész újra kell kenni.
2016. jún. 1. 15:41
 3/4 anonim ***** válasza:

Sokáig az ambre solaire-t vettem, illetve az oriflame naptejeit, de ha komolyabban érdekel, akkor itt van egy hosszú cikk róluk. Most a p20 nevű naptejet szeretném venni, ami igaz, hogy drága, de elegendő csak reggel bekenni magad vele, mert teljesen vízálló.

[link]

2016. jún. 1. 15:44
 4/4 anonim ***** válasza:

Én drogériákban szoktam venni olyat amit gyerekeknek árulnak... 50-es faktor. Ez alatt nem lehet barnulni, és jól véd.

De ha barnulni is akarsz akkor vegyél Hawaiian Tropic márkát, az véd a leégéstől de barnulsz is alatta.

krémmánia.hu oldalon nézz utána a naptejeknek, hogy melyik a legjobb mostanság.

2016. jún. 2. 10:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!