Milyen naptejet vegyek? 15/L
Jövő héten sulival megyünk táborba, vinni kell magunkkal naptejet. 5 napra megyünk, strandolni is fogunk.
Fehér érzékeny bőrű vagyok, szeplős, nincs sok anyajegyem, olyan átlagos mennyiségű. Mindig csak minimálisan barnulok le, és csak a karom. A többi testrészem leég, aztán barna lesz, majd lehámlik:/ Mindezt kb 1 hét alatt.
Milyen naptejet vegyek?
Olyan kéne, ami beszívódik, nem hagy a bőröm fehér réteget. Szerintem legjobb a spray lenne.
3000 ft.-tol dragábbat nem akarok venni.
Milyet vegyek?
Dm-ben vehetek, vagy inkább gyógyszertárban?
Amúgy a naptej csak véd a nap ellen, és nem égünk le, vagy a barnulásban is segít?
Előre is köszönöm! :)
15/L
Sokáig az ambre solaire-t vettem, illetve az oriflame naptejeit, de ha komolyabban érdekel, akkor itt van egy hosszú cikk róluk. Most a p20 nevű naptejet szeretném venni, ami igaz, hogy drága, de elegendő csak reggel bekenni magad vele, mert teljesen vízálló.
Én drogériákban szoktam venni olyat amit gyerekeknek árulnak... 50-es faktor. Ez alatt nem lehet barnulni, és jól véd.
De ha barnulni is akarsz akkor vegyél Hawaiian Tropic márkát, az véd a leégéstől de barnulsz is alatta.
krémmánia.hu oldalon nézz utána a naptejeknek, hogy melyik a legjobb mostanság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!