Van olyan fésülködést könnyítő akármi, amit száraz és vizes hajra is lehet használi?
L'oreal Elséve kifésülő spray,tükörfény!
dm-be bárhol lehet kapni.száraz és nedves hajra is fujható.nekem bevállt
nekem afro hajam van. az mégrosszabb :D:D
na ha kiakarod egyenesíteni (nekem nem lett teljesen egyenes hanem kis hullámok vannak benne)akkor daueroló szert használj DE ne dauerold be hanem ha rajta van a szer akkor fésüld ki tök egyenesen ahogyan csak bírod(két szer van benne mind a kettővel ezt csináld) na és utána már könnyebb fésülni. Ha ezt nem szeretnéd akkor kefével fésüld mer úgy könnyebb és rakj rá hajtejet (a lidl-be lehet venni és azvan ráírva h. haarmilch) akkor még kipróbálhatod h. felkeversz tojássárgát majd cseppenként hozzákeversz egy kanál olíva olajatés adsz hozzá egy csésze meleg vizet miután besamponoztad a hajad rakd rá hagyd rajta kb 5 percig majd alaposan öblítsd le. utána hajkondícionálót rakj rá.többet nem tudok mondani remélem segítettem.
sok szerencsét
Üdv: Egy afrikai lány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!