Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Epilálás utáni rettenetesen...

Epilálás utáni rettenetesen vérző hónalj? Új epilátor

Figyelt kérdés

A régivel nem vérzett.

Illetve szerintem vékony lehet a bőr, mert valahol a véres pöttyök kiadták az ér formáját. Rettenetes vérzett. Még 1 nap után is pöttyös.

Lehet a régi nem szedte ki gyökerestül, vaagy a másfajta csipeszek miatt van? Ez 40 csipeszes, az 20.

2018. ápr. 28. 15:48
 1/7 anonim ***** válasza:
Nincs semmi baj, bár én későbbiekben nem epilálnám ezzel az epilátorral a hónaljam. Esetleg, ha van legetőséged fontosabb alkalmak előtt menj el kozmetikushoz gyantára, és alapból borotválj vagy térj vissza a hónalj területnél a régi epilátorra. Ilyenkor, nem kell igazából semmivel sem lekezelni, az a legjobb ha békénhagyod :)
2018. ápr. 28. 16:16
 2/7 A kérdező kommentje:

Borotválni nem fogom soha többet, az buztos. Nekem amikor nő vissza a szőr, kegyetlenül viszket. Megha szőrös, akkor is.

Gyantát próbáltam, de nem szed ki ott semmit, mert össze-vissza nő a szőr. Máshol jó.

Hát kozmetikusra nincs pénzem annyira, ahogy IPL-re se.

Az a furxsa, hogy a másik nem volt ennyire durva. Szószerint az epilátor fej is tiszta vér volt.

2018. ápr. 28. 16:25
 3/7 anonim ***** válasza:
Nekem akkor lett ilyen a hónaljam, amikor véletlenül nagyon rányomtam a gépet a bőrömre. Figyelj oda jobban, mert könnyen odacsípik a csipeszek a bőrt is.
2018. ápr. 28. 18:27
 4/7 A kérdező kommentje:

Lehet az a baj.

Nem a bőrömet csíptek be, a régivel volt olyan, hogy becsípte az egész könyökemet... :(

Hanem a könyökhajlatban is így szokott járni a bőröm, szerintem nagyon vékony ott a bőröm. Csöpögött a vér...

2018. ápr. 28. 19:32
 5/7 BulmaSwan ***** válasza:
Milyen fokozaton használtad? A legelsőn/leglassabban is próbáltad? Ha nem akkor lehet az volt a baj.
2018. ápr. 29. 00:59
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem is szokott vérezni, de nem nagyon. Alacsony fokozaton használom, arra figyelj oda.
2018. ápr. 30. 13:42
 7/7 anonim válasza:
Megkérdezhetem, hogy milyen gépet használsz pontosan?
2018. máj. 9. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!