Hónalj epilálása?
Figyelt kérdés
A lábamat már régóta epilálom, csak az első volt kellemetlen, azóta sokkal jobb.
A gyantázás sosem volt jó, mindig napokig piros volt a bőrök, irritálta a gyanta, és nagyon fájt, mert nem csak a szőrt, hanem a bőröm felső rétegét is magával vitte.
A hónaljamnál (se) a gyanta nem igazán sikerült, ezért mindig borotváltam/om, de nagyon erős a szőr, egyre jobban szétterjed.
Eldöntöttem, hogy szeretném ott is epilálni.
Tudnátok olyan tippeket adni, ami segít elkerülni, hogy vérezzen, vagy napokig be legyen gyulladva néhány szőrtüsző (a lábamon fél óra alatt eltűnik a pirosság)?
Ugye írtam, hogy megerősödött a szőr, így eléggé tartok ettől.
Köszönök minden választ:)
2017. máj. 9. 15:50
1/2 anonim válasza:
Nekem ott nem jó az epilátor. Széttépi a bőröm,vérzik. Sajnos nekem is erős,dús szőröm van,nagy kiterjedéssel.
2/2 anonim válasza:
Én már régóta epilálom, arra nem emlékszem hogy elsőre mennyire fájt de sosem vérzett és nem is gyulladt be. Szerintem próbáld ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!