Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hónalj epilálása szerintetek jó?

Hónalj epilálása szerintetek jó?

Figyelt kérdés
Már egy ideje csinálom, nekem nem fáj, de mindig pöttyös, tehát sosem lesz olyan teljesen sima. Milyen más módszert kéne kipróbálnom? (Egyébként a lábamat is és a kezemet is epilálom, és mindig pöttyösek leszenek és úgy is maradnak, szóval nem túl szép látvány/:)
2010. aug. 2. 12:22
 1/3 anonim válasza:
Nekem is ilyen volt, de arcszesszel mindig letörölöm utána, azóta nem ilyen. Igaz akkor csíp kicsit, de 1-2 óra után elmúlnak a pöttyök...
2010. aug. 2. 12:27
 2/3 A kérdező kommentje:
köszi, ezt kipróbálom:)
2010. aug. 2. 12:28
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem gyantázás után lesz pöttyös, és beletelik egy napba amíg elmúlik, de a gyantacsíkokhoz adnak ilyen nyugatató törlőkendőt és azzal áttörlöm.
2010. aug. 2. 12:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!