Jó ötlet egy időre elhagyni a sampont?
Figyelt kérdés
Szóval kamasz vagyok és egy héten kétszer mosom meg a hajamat(szerdán és vasárnapon),de az utolsó egy hónapban sokkal gyorsabban zsírosodik.Az lenne a tervem,hogy a második nap után csak átöblíteném vízzel és azután (meglátjuk meddig bírja)megmosom samponnal és balzsammal a végeken.Szerintetek ez rossz ötlet?Mert már próbáltam,hogy nem mostam egy hétig,de ugyanúgy utána visszaállt a zsírosodásra....Vagy csak még zsírosabb lesz a hajam?2018. ápr. 28. 12:22
1/2 anonim válasza:
Szerintem nincs sok értelme vízzel megmosni, akkor már használj sampont is. Nem csak a zsírosodás miatt mosunk hajat, a port, bacikat nem tudod elég hatékonyan kitakarítani sampon nélkül. Sőt, a víz ugye enyhén lúgos kémhatású, össze fogja tapasztani a szálakat savas öblítés vagy balzsam nélkül.
Ha az a baj, hogy nem akarsz olyan gyakran hajat mosni, használj száraz sampont. Ha pedig az, hogy nem akarod olyan gyakran samponnal bántani a hajad, keress egy természetesebbet. Ha nem elég hatékony a zsírosodás szempontjából, keress egy jobbat. (Nem biztos, hogy az a legjobb, amelyik teljesen leszárítja a fejbőröd.)
2/2 anonim válasza:
Szia, én a helyedben ugyanúgy mosnám a halyam, csak mot egy ideig egy gyógyszertárban beszerezhető samponnal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!