Gabor2001MC kérdése:
Valami ötlet? Nem bírom tovább!
Figyelt kérdés
Apámnak a haja ilyen miki egér effektusban el kezdett kopni, vagy hullani a haja ugye ő kicsi korában nem hordott sapkát télen és azt mondta hogyha hordok télen sapkát akkor nem fog nekem is úgy ki kopni, hullani mint neki
Nagyon félek hiszen 16 éves vagyok és már látom hogy az egyik oldala a hajamnak kicsit fejebb van kopva mint a másik
Ez természetes?
2018. márc. 21. 01:07
1/3 anonim válasza:
Igen, természetes, ha nem nagy az eltérés. Tudod, az ember nem szimmetrikus, mert a két lábunk se egyforma hosszú
2/3 anonim válasza:
Eh, sosem hordtam sapkát az életem 24 éve alatt és nem hullik a hajam :) Szóval nem ettől függ.
3/3 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a valaszokat
2018. márc. 21. 18:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!