Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hamamelis-vizet (varázsmogyoró...

Hamamelis-vizet (varázsmogyoró, varázsdió) hol tudok venni? Házi kozmetikumok készítéséhez kellene összehúzó, fertőtlenítő hatása miatt.

Figyelt kérdés
2010. jún. 13. 10:43
 1/10 anonim ***** válasza:
Nagyobb gyógyszertárban,én onnan veszem,ha keverek.
2010. jún. 13. 19:20
 2/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Sajnos nálunk nincs egyik gyógyszertárban és bioboltban sem. Rendelni nem lehet valahonnan? Külföldi webáruházban láttam, de ahhoz biztosan kell speciális bankkártya (most nem jut eszembe, hogy hívják), és nekem olyanom nincs.
2010. jún. 14. 10:29
 3/10 anonim ***** válasza:
Utánna nézek neked a neten,hátha tudsz valahonnan rendelni itthonról is.
2010. jún. 16. 07:44
 4/10 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi! Közben hallottam még egy olyan infót, hogy zsálya párlat készítésével ugyanazt lehet elérni, mint a hamamelis vízzel. Mert a kapható hamamelis vizek nem tiszta alapanyagokból készülnek. Még a talált külföldi sem... Úgyhogy nagyon-nagyon köszönöm, hogy segítettél, de ne fáradj az utánanézéssel. Megcsinálom inkább a zsálya párlatot helyette. Még egyszer köszönöm!!!
2010. jún. 16. 07:56
 5/10 anonim ***** válasza:
Igen,épp írni akartam,hogy majdnem ugyanaz,de igazán nincs mit!
2010. jún. 16. 12:50
 6/10 A kérdező kommentje:
Még ha véletlenül benézel ide... Friss zsálya kell, vagy jó a szárított, teának való is?
2010. jún. 16. 14:01
 7/10 anonim ***** válasza:
Gondolom teának szeretnéd,mondjuk borogatásnak.Akkor a szárított is tökéletesen megfelel,de bármibe is kevered,jó a tea.A friss nagyon macerás.Én a pakolásokba is a teát keverem,a tonikba is tökéletes.Nem kell friss szerintem.
2010. jún. 17. 07:30
 8/10 A kérdező kommentje:

Nem kimondott teának, hanem párlatot szeretnék készíteni belőle, aztán meg abból pumpás dezodort pici alkohollal, illóolajokkal, grapefruitmag-cseppel, meg talán szódabikarbónával. Talán a zsályát vegyesen tenném citromfűvel.

[link]

Párlat elvileg azért jobb, mert nem romlik meg, mint a tea, nem kerül bele "idegen anyag" direktbe.

Azt írod toniknak mehet a szárított, akkor gondolom, dezodornak is... Frisset úgyis elég nehezen tudnék szerezni.

Köszi a sok segítséget! :-)

2010. jún. 17. 14:50
 9/10 anonim ***** válasza:
Értem mostmár.Egy biztos,hogy le a kalappal előtted!Lesz egy olyan kozmetikumod amit nyugodtan használhatsz,mert tudod mi van benne!Kevés az ilyen ember aki veszi erre a bátorságot és szeret kisérletezni.Az illóolajok is nagyon jók bele,csak jól válogasd össze!De komolyan minden elismerésem!
2010. jún. 18. 07:01
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm, aranyos vagy! :-) Remélem, hatásos is lesz, nem csak természetes.
2010. jún. 18. 13:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!